Skaidrus Medvilninio tampono Organizatorius Kosmetikos Laikymo Dėžutė Vonios Konteineris Turas plastikinę Dėžutę, Nešiojamų Darbalaukio, Apdailos, atsparus Dulkėms

€4.01

-21%

€5.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dėklai & Dėžes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dėklai & Dėžes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dėklai & Dėžes.

Savybės:

Pagamintas iš pažangių akrilo medžiagos, patvarus, praktiškas ir ekologiškas. Burna yra atidarytas pusėje, kad būtų lengva pasiekti medvilninio tampono. Neperšlampama medžiaga, lengvas valymas ir džiovinimas. Su skaidrios spalvos, jūs galite aiškiai matyti ir lengvai imti norimą kosmetiką.

Medvilnės juostelę organizatorius padeda saugoti vatos pagalvėlės ir įkvėpimų, todėl odininkas daugiau, tvarkinga. Ji supaprastina jūsų gyvenimą išlaikyti visus savo kasdienio būtinumo tvarkingas ir po ranka.

Ši kosmetikos saugojimo atveju yra labai lengva valyti ir jūs galite tiesiog naudokite drėgnu audeklu arba tiesiog nuplaukite jį vandeniu. Įrengtas su dangteliu, siekiant užkirsti kelią dulkių ir bakterijų ant medvilninio tampono ir higieniškas.

Medžiaga: aukštos kokybės PS

Dydis: 19.5*7.1 cm

Pakavimo sąrašas: 1x talpinimo (neįeina medvilninio tampono parodyta paveikslėlyje)

Skaidrus, Medvilnės Juostelę, Organizatorius, Kosmetikos, talpinimo, Vonios kambarys, Konteinerių, Apvalus ,Plastikinis Langas, Nešiojamieji ,Kompiuterių, Apdailos, atsparus Dulkėms,

1). Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2). PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis. Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3). pristatymo terminas:

A). Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C). Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d). Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E). Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan. Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas. Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

organizatorius dėžutę Konteinerių Saugojimo Bylos
Spalva Skaidrus
Stilius Modernus
Tipas Laikymo dėžutė
Formos ROUND
Technics Blizgus
Talpa 15-20 vienetų saldainių Alpės
Grotelės Kiekis 1
Funkcija sudaro saugojimas
organizatorius kosmetika organizador de maquiagem
Medžiaga PP
Apkrovos 100 kg
Produktas Kita
Specifikacija 21*14*8cm
Modelio Numeris Makiažas Medvilninio Tampono Dėžutę
Tamponu Akrilo Medvilnės Saugojimo Dėžutė Medvilninio Tampono Dėžutę
Naudoti Kita
Funkcija 1 organizatorius

Panašūs produktai