Baiduqiandu Nauja Atvykimo Raudona Cirkonio Nutiesti Karpis Žuvies Sagės Smeigtukai Moterų Mados Suknelė Aksesuarai, Papuošalai

€2.19

-5%

€2.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sagės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Sagės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Sagės.

baiduqiandu sagės krištolas kalnų krištolas. Didelis pasirinkimas ir įvairovė sagė stilių pasirinkti prieinamą kainą. Mūsų sagės gaminamos iš įvairių kokybės medžiagos, kuri įskaitant kristalų, cirkonio, karoliukai, perlai, kaspinais.

Tvirtinimas: pin ir sugauti tvirtinimo dydis : žr. paveikslėlį žemiau Papuošalų tipas: bižuterija Medžiaga: cinko lydinio , cirkonio Laivyba : Mes laivas per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo. Grąžinimas ir Mainai : Jei prekės nėra taip, kaip aprašyta, sugadintas, arba jums netenkina elementas, kurį gavo, tiesiog susisiekite su mumis per 14 dienų nuo užsakymo gavimo, mums bus daugiau nei laimingi galėdami jį pakeisti ar išleisti pinigus. Prisijungti su Mumis : Jei yra kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis iš karto. Mes esame laimingi galėdami padėti jums bet kuriuo metu. PASTABA: Tarptautinės pirkėjai yra atsakingas už muitus, muitinės ir ar mokesčiai dėl jūsų užsakymą.

Elemento Tipas Sagės
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris XD9223
Metalų Tipas cinko Lydinys
Formos\modelis Gyvūnų
Sagės Tipas Sagės
Medžiaga Kalnų krištolas
Prekės Pavadinimas baiduqiandu

Panašūs produktai