1pcs Rudenį Nagų Dailės Rinkiniai, Klevo Lapų Turkija Lipdukas Nagų Lipdukai Aukso Vandens Slankmačiai Manikiūro Geltona "PASIDARYK pats" Dizainas

€0.81

-62%

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lipdukai & Lipdukai.

Žanras: Naujas Atvykimo Dydis: 6.1x5.4cm Gėlių "PASIDARYK pats" Dizaino Nagų Lipduką Įpakavimas : 1pcs Nagų Dailės aplinkosaugos ¾enklelis, Kaip naudoti 1.Apdaila, švarus ir lenkijos nagai; dažų fone coior ant rankų ir sausas it out. 2. Pašalinti plėvele produkto,iškirpti patter ir pasinerti į vandens 10-20 sekundžių. 3. Sudrėkinkite nagai, klijuoti patter poziciją. 4. Sop iki vandens su popieriniu rankšluosčiu ir nusausinami. 5. Dangtelis su aiškiai nagų lako ir nusausinami.

Laivybos Sąlygų: Mes atsiųsime Jūsų, Kad Per 2 dienos Nuo gavome Jūsų Mokėjimą. Prašome Pasirinkti Laivybos Jūs Norite. Laivybos, Mes norėtume Pristatyti Detales Jums Čia: (1). Nemokamas Pristatymas El. paketas arba China Post " Oro Paštu. Jei Nori Naudotis Express Pristatymas, Reikia Mokėti Papildomą Mokestį Už Užsakymą. (2). El. paketas yra Tik MŪSŲ Klientas, Tai Trunka apie 12Days Atvykti . (3). Kinija Paštu, Oro Paštu Siųsti Dauguma Kalorijų, Tai Trunka apie 20 Dienų Atvykti. (4). Jei pasirinksite EMS/DHL/UPS Siuntimo, Tai Trunka 5-8Days Atvykti. Už Produktą, Kuris Apima Baterija, Mes Siūlome, Jūs pasirenkate EMS Pristatymas. DHL ir UPS, Turi Griežtą Politiką, Baterija Tvarka. Klientų Šalinimas: Kiekviena Šalis Turi Skirtingų Tarifų Politikos, Atsiprašome, Mes Neatsakome Už Dėl Kliento Patikrinimas. Maloniai Prašome Apie Tai! Aptarnavimas Po Pardavimo: Mes Esame Profesionalus Verslo Įmonės. Mes Siūlome Geras Po pardavimo Paslaugos Jums. Jei Turite Klausimų Apie Mūsų produktus Ar Paslaugas, Prašome Siųsti MUMS Žinutę. Mes pasistengsime Atsakyti Jums KUO Greičiau. Atsiliepimai : Jei Jūs Patenkinti Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus. Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau. Ačiū! Grąžinimo politika, mes grąžinsime jums, jei norite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo elementus. jeigu jūs nepatenkintas prekės arba gauti sugadintos prekės, prašome susisiekti su mumis pirma prieš atidarant atveju už tai. mes su jumis per 24 valandos ( išskyrus savaitgalį) ir išspręsti jums netrukus pakeitimo ar kompensacijos. Ačiū!

Naudoti Nagų Dailė
Modelio Numeris 2019 Rugsėjo Naują Atvykimo Nagų Lipduką
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Kiekis 1 Lapas
Stilius Klevo lapas / Moliūgų Nagų Dekoravimo Lipdukai
Prekės Pavadinimas WUF
Funkcija 1 Vandens Perdavimo Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis App 61mm*54mm
Medžiaga Plastikiniai + Popierius

Panašūs produktai