GRILIS Ženklus, Senovinius Grilis Metalo Apnašas Alavo Pasirašyti Tėtis GRILIS Plakatas Dekoratyviniai Metalo Plokštės Kambario Sienų Lipdukai Bar Pub Namų Dekoro

€3.28

-50%

€6.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plokštelės & Ženklai, Namai Ir Sodas, Pigūs Plokštelės Ir Ženklų, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Plokštelės & Ženklai.

Metalo Ženklai Šedevras Kolekcija

Jei jums reikia daugiau stilių, galite patekti į mūsų parduotuvę patikrinti.Taip pat mes Galime Pritaikyti Jums. Savybės: (1). Profesionalios kokybės metalo / skardos ženklas (2). Alavo pasirašyti iš anksto išgręžtas skyles lengva kabinti (3). Naudojamas dekoravimo baras, parduotuvė, garažas, kavinėje, namuose ir kitose vietose. (4). Nuotrauka yra kūrybingi, sutartis, madingi. (5). Galima dėti ant stalo, šalia lovos arba pakabinti ant sienos, ir tt. (6). Ideali dovana draugams. Gaminio Parametrų: (1). Prekės Pavadinimas: SEVENTIN (2). Matmenys: 20*30cm (7.8 colių*11.8 colių) (3). Medžiaga: Aplinkai draugiškas metalo / skardos ženklas Jei Jūs Pirkti 20 VIENETŲ Ir Suteikti Jums Daugiau 5% Nuolaida.Pirkti vis daugiau ir Daugiau Nuolaida.

Kaip Pakuoti?

Labai saugi pakuotė. Mes turime apie 5000 metalo ženklai,galite apsilankyti mūsų parduotuvėje ir pasirinkite tiesiogiai. Jei turite savo poreikius, jūs galite atsiųsti mums nuotraukas, mes galime pritaikyti įvairių dydžių, ir jums.

Formos Stačiakampis
Pakuotės Turinys 1 x Skarda Ženklas ir 2 x Dvipusis Putų Juosta
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris 7
Size2 30x40cm
Prekės Pavadinimas SEVENTIN
Stilius Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
Size1 20x30cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai