1 Dėžutė Nekilnojamojo Spalvinga Džiovintos Gėlės Sausų Augalų Amžina gėlių Kvapų Žvakė Epoksidinės Dervos Pakabukas Priėmimo Amatų "PASIDARYK pats"

€1.76

-38%

€2.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

YO CHO 1 Dėžutė Nekilnojamojo Spalvinga Džiovintos Gėlės Sausų Augalų Amžina gėlių Kvapų Žvakė Epoksidinės Dervos Pakabukas Karoliai, Papuošalai Priėmimo Amatų "PASIDARYK pats" Priedai Medžiaga: Amžina gėlių,Konservuoti Šviežių Gėlių Būklė: 100% visiškai Nauja, Spalva: Mix Spalvinga Aprašymas: 1 dėžutė dydis:L17.2cmxW12cmxH3.3cm Produkto Svoris:30g / vnt Pakuotė: 1 set Sumaišykite Dride Gėlių taikymo Sritis: Tinkamas įvairių "PASIDARYK pats" veiklą, "PASIDARYK pats" mokymo, taip pat gali būti naudojamas aromatizuoti žvakės vaškas, pavyzdys mokymo, rankų darbo augalų tapyba, džiovintų gėlių gėlių menas, plūduriuojantis buteliai, džiovintų gėlių amatų, nemirtingi gėlių stiklo danga, klijai produktai, ir tt. Gėlės į lauką visi išsisklaidę, džiovintų gėlių ar Amžinos gėlės. Spalvų ir veislių yra atsitiktinai pristatyti. Ne mažiau kaip 10 rūšių gėlės gali būti derinamas pagal kliento reikalavimus. Spalvos, džiovintos gėlės, Amžinos gėlės ir kt, jei užsakymo daugiau nei 20 rinkiniai gali būti Pasirinktines spalvas.

Pastaba: Kadangi visi artifcial gėlių yra rankų darbo produktas, todėl šiek tiek skiriasi tarp jų.

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! 100% Tiesa paveikslų paroda Šio tipo gėlių priklauso Everlasting flower " (Konservuoti Šviežių Gėlių).ji skiriasi su pilna sausų gėlių.Visą džiovintos gėlės yra labai trapūs ir lengvai patenka. Everlasting flower " (Konservuoti Šviežių Gėlių), tvarkomi per keletą sudėtingų procesų, pvz., dehidratacija, nuspalvinimas, džiovinimo ir miršta. todėl gėlės mažiau trapi.gali išlaikyti šią švelni, lengva formuoti, o ne lengvai susidėvi. Dėl lauke yra plastikiniai ir tolimojo vežimo tranzitu,dėžutės lengvai sulūžti,Tačiau gėlės į lauką nebus pažeistas.ir tai nepriklauso kokybės problema.Mes stengiamės, kad pakuotėje prekes.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laiku, ir mes padėsime jums išspręsti jas kuo greičiau. 1. "Master Card", "Western Union", QIWI piniginės,Money bookers,Banko pavedimu,Paypal, Boleto,WebMoney,TT ir kitų būdų. 2. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. 3. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Q: Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį? A: 1.Paketas mažiau nei 2 kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu(daugumoje šalių) ,JAV( epack kaip įprasta),Rusija (Posti Suomija, kaip įprasta); 2.Paketo daugiau nei 2kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu Sklypas,DHL,EMS,Fedex, SPSR ar kitos rūšies laivybos būdas, kuris yra geriausias dėl klientų. 3.Kad kainuoja mažiau nei $7 bus išsiųstas Kinija Po Eilinio arba Posti Suomijos Ekonomika( kai šalį). 4.Mes norėtume išsiųsti prekes pagal prekių svorį ir kainą pasirinkite siuntimo būdas. Q: ar Yra koks nors sekimo numerį mano iterm? A: Taip, mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį( ordre kainuoti daugiau nei $7), ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.Kad kainuoja mažiau nei $7 bus išsiųstas Kinija Po Eilinio arba Posti Suomijos Ekonomika( kai šalį). Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kas yra didmeninė kaina? A: Ačiū, jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū! Mes rūpinamės jumis, mūsų vertingų klientų ir visada stengiamės jums padėti. Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome praleisti jokių dvejonių, susisiekite su mumis. PRAŠOME SUSISIEKTI SU MUMIS PRIEŠ PALIEKANT BET KOKS NEIGIAMAS/NEUTRALUS ATSILIEPIMUS AR ATIDARYTI BET KURIUO ATVEJU/GINČŲ. Visos komunikacijos yra tvarkomi el. Paštu. Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelio elektroninio pašto apimties ir skirtingose laiko zonose,gali praeiti laikas mums atsakyti, ir mes negalime atsakymas laiškus sekmadieniais ir kitų švenčių, prašome palaukti, kantrybė, jei galite atsiųsti mums laiškus apie/iki šių dienų). Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus!!

Kilmės šalis Žemyninė Kinija
Naudoti Aromaterapija Žvakės Epoksidinės Dervos Pakabukas Karoliai, Papuošalai
Proga
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Medžiaga Džiovintų Gėlių
Gėlių Tipas Rožė
Prekės Pavadinimas YO CHO
Stilius Pranešk apie netikrą Gėlės, Dirbtinės gėlės, Dirbtiniai augalai Plastikinės gėlės
rūšis Vestuvių gėlės Dirbtinės vestuvių puokštės Namų decortaion gėlių
Tinkamas Nuotakos puokštės, Vestuvių puokštės kalėdinė girlianda durų, rankoje gėlių
Gėlių Stilius Gėlių Filialas
Modelio Numeris Džiovintos Gėlės Sausų Augalų
Tipas Dekoratyvinės Gėlės & vertus, gėlė, Rožė
Tinkamas asmuo mama, draugė, sesuo, draugas

Panašūs produktai