Beiver Išskirtinį Square CZ Auskarai Moterims, Sidabro Spalvų Papuošalai 5 Spalvų Išskirtinį Kubinių Zirconia Auskarai Ponios Dovanos

€1.36

-25%

€1.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai.

Gaminio Specifikacijos

Papuošalai Informacija

Prekės Beiver

Cirkonis Perlas Tipas

Mažiausias bendras brangakmenių svoris 5carats

Nustatymas Prongs

Ilgis 21mm

kaip 14mm plotis

Iš viso metalo svoris 4.8 g

Modelio numeris LE0169

Elementai yra mažesni, nei atrodo foto. Nuotrauka išsiplėtusios parodyti išsamiai. Pasitenkinimas Garantuotas. Grįžti arba mainų bet kokia tvarka per 30 dienų.

Rodis yra naudojamos plokštės baltojo aukso arba geltonos aukso arba sterlingų, nes jis yra sunkiau ir daugiau reflektuoti ir baltos spalvos. Rodis apkalos suteikia ryškios, blizgios, ilgalaikis sidabro spalvos apdaila gabalas.

Išlaikyti šį kūrinį šviečia ir nesibraižantys, vengti kontakto su chloro ir kitų atšiaurių cheminių medžiagų. Negalima dėvėti papuošalai, per grubus darbo ir įsitikinkite, kad laikyti jį audinio pamušalu papuošalų dėžutę ar maišelį. Valydami šį gabalas, naudokite šiltą vandenį, švelniu muilu ir minkštu bristled teptuku, jei reikia.

Kodėl šis papuošalai toks ypatingas?

1.Amatininkų rankų darbo papuošalai.

2.Spalvingas brangakmenių unikalų sidabro individualiai suprojektuoti ir kruopščiai paruošta.

3. Naudojant papuošalų gamybos technologijas, kurios buvo perduodamos iš kartos į kartą, mūsų gabių amatininkų užtikrinti, kad kiekvienas akmuo//'s unikalus grožis yra tikrai nustatyta.

4. Geriausiomis kainomis ir mes garantuojame, kad apsipirkti su mumis yra 100% saugus ir patikimas.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei galite,/'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes. Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną. Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš atlikdamas peržiūrą.Mes jums priimtiną atsakymą. 3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

Atgal Rasti Push-atgal
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Metalų Tipas cinko Lydinys
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Elemento Tipas Auskarai
Formos\modelis Aikštė
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Modelio Numeris LE0169
Pritaikyti Taip

Panašūs produktai