Oro Pistoletas, Šautuvas IVP Greitai Užpildyti /Įkrovimo Zondas Adapteriai evanix, Logun, Webley, FX Hatsan 9mm OT Pripildymo Anga, O Žiedai

€1.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažasvydis Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dažasvydis Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dažasvydis Priedai.

Šis sąrašas yra pakeisti užpildyti adapteris (arba atsarginių o žiedai) už Logun Šautuvai;Webley (Raider, Raider,FX2000 10 ir t.t.); Hatsan (Visi modeliai);RW (Visi IVP s, išskyrus tuos atvejus, LR20 ir LR25);Ripley (Visų modelių);Prestige (Visi modeliai);Evanix (Visi modeliai su greitai užpildyti zondas);FX Šautuvai;RW Šautuvai;JKhan Šautuvai;Kral Šautuvai;MAA Šautuvai, Tiesiog pasirinkite jūsų šautuvų/pistoletų modelio ir tada produkto reikalaujama iš išplečiamojo sąrašo. Įkrovimo adapterio jungtis yra 2 skirtingų versijų: Srieginių - Įrengta standartas 1/8BP striukės žarna siūlai, kad tilptų tiesiai į labiausiai siurblio arba butelyje žarnos. Greita Jungtis - Sukurta, kad tilptų tiesiogiai į standartinę "greita jungtis" sistemą, kuri leidžia greitai keisti striukės adapteriai.

Kamieninių OT, kad įdėkite į magazine " yra 9 mm

Prašome Atkreipti Dėmesį:

prekės yra tos pačios, kaip savo variantą pasirinko , paskutinius 2 produkto galimybės sudaryti tik vienas zondas(sriegiais arba QD versija) su 4 juoda o žiedai(2 vnt apie zondas,dar 2 vnt yra pakeitimas) dėl kiekvieno, trečioji alternatyva yra 10 vnt PU o žiedai zondas.

9 x 1.9 MM, O-žiedai

Kostiumas oriniams IVP evanix, Logun, Webley, FX Hatsan Užpildyti /Įkrovimo 8.8 mm skersmens Zondas

10 vnt orings į packag e tik.

Medžiaga Vario
EAN Netaikoma
UPC Netaikoma
Pagrindinė Kodas Šešiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ZimKyfa
Technics LIEJIMO
Tipas Kablys
LTS Netaikoma
Jungtis sriegiu,greita jungtis

Panašūs produktai