32 mm Add-Didelis Šalutinis Varantys Paralaksas Varantys Indeksas Varantys Airsoft Pusėje Dėmesio uoksai Priedai

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai.

100% visiškai naujas, nenaudojama, neatidarytas, nepažeista punktas į originalią pakuotę.

Už secozoom markių tik. Aprašymas 100% visiškai naujas,nenaudojama, neatidarytas, nepažeista punktas į originalią pakuotę Aprašymas Tipas: Taikymo sritys Priedai

Įpakavimas: Jei jūs perkate jį su riflescope, mes ne pateikti atskirame pakete.Mes įdėti elementus, kartu į tą patį laukelį ir organizuoti vežimo už 1 pakuotė tik.

Kitus mūsų produktus, prašome spauskite norėdami peržiūrėti: antrą židinio plokštumos(RFP) 4x priartinimas: 6x priartinimas: 8x priartinimas: 10x priartinimas: 12x priartinimas: 14x zoom: Itin mažos dispersijos stiklas: pirmas židinio plokštumos(FFP) 10x zoom: 4x priartinimas: 6 x zoom:

Taikymo sritis antgaliai: ED Monokuliariniai: OEM Paslaugos

Įmonės Informacija

Guangzhou Yivonnie Prekybos Co.,ltd", kuri yra įsikūrusi čengdu mieste, kur žinomas kaip "Dangaus Land of Plenty".

Mes didžiuojamės, kaip NE.1 reitingas optika bendrovės monokliai kokybės, gerų pardavimų ir puikios išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo!

State-of-the-art technologija, Puiki optinį našumą, Greitai taikinių, Ergonomiško dizaino ir Neprilygstamos kokybės padėti mūsų bendrovė užima reikšmingą vaidmenį tarp pasaulyje pirmaujančių taikymo sritis tiekėjų rinkos nišą.

Mes ne didžiausia kompanija, o pirmaujanti bendrovė, kuri yra skirta & įsipareigojusi į mokslinius tyrimus, kurti, gaminti, ir prekiauti įvairių rūšių riflescopes - Trumpojo Nuotolio, Vidurio Nuotolio ir Ilgo Nuotolio.

Mūsų darbuotojai viršyti valdyti mechaninis apdorojimas, štampavimas, tikslumo liejimas, apdaila, šiluma, perdirbimo, optinis kūrimo, projektavimo, vizualizavimo ir coldworking multi-padengimas., ir t.t.,

Mes jau teikia privačios etiketės/OEM paslaugos tūkstančių bendrovių, didelių ir mažų, JAV, Europoje, Ramiojo vandenyno pakrančių šalių, tokių kaip U. S. A, Kanada, UK, Vokietijoje ir kt.,

Yivonne džiaugiasi klientams iš viso pasaulio. Mes nuoširdžiai skirta bendradarbiaudami su jumis ir leidžia jums užsiimti su win-win situacija.

Taikymas Tik SEZOZOOM prekės
Skersmuo 32 mm
Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas secozoom

Panašūs produktai