Naujas Animacijos Dideliais Blizgančiais Lūpų, Burnos Ženklelis Siuvinėjimo Audinys Pleistras Lipdukas Drabužių Priedai Krepšys Apdaila

€1.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lopai.

[Knygos, paspauskite metodas]

1. Laikyti atgal švarus prieš lyginimo. Naudoti geležies reguliuoti temperatūrą, reikiamą temperatūrą drabužių.

2. Įdėti lipdukai, kur jie turi būti išlyginti, ir naudoti geležies geležies audinio su klijais ir atgal, paprastai 10 sekundžių arba tiek,.

3. Siekiant išvengti karčios, jūs galite kreiptis sluoksnis plonas medvilnės audinys(turi būti iš medvilnės, bet ne prarastas medžiaga). Po patikrinimo krašto pamatyti, jei ji yra karšta, krašto kelių karšta.

4. Storis aplikacijos turi būti nustatoma nustatyti temperatūrą ir storis turi būti didesnis, ir jo temperatūra turi būti didesnė, o karšto laikas turi būti ilgesnis. Ypač storas pleistras, jis gali būti karštas kelis kartus ant nugaros.

5. Ypatingo dėmesio: Už audiniu lipdukai su blizgančiais arba ryškesnis paviršių (nes blizgučiai yra plastikiniai gaminiai), vieno sluoksnio audinio, turi būti minkšta ir išlyginti, esant žemai temperatūrai (žemiau 130 C), arba tiesiogiai su garo lygintuvu. Arba įdėti drėgnu skudurėliu jį. Siekiant išvengti lydymosi plastiko lakštai, kurį sukelia pernelyg didelio temperatūros.

6. Geriausias būdas yra siūti keletą kilpų ant krašto audinio su adatos ir siūlai po lyginimo, todėl, kad tai yra daugiau tvirtas ir labai gerai išdirbti.

Prekės Pavadinimas SilkSouth
dydis 27.4cm*20.2cm
Funkcija Eco-Friendly
Stilius Geležies-Dėl
Produkto Tipas Lopai
Technics Blizgučiais

Panašūs produktai