"Chrome" Raudona Vėliava R Leon Cupra ALTEA IBIZA TOLEDO Sparnas Galinis Lentele Logotipas Ženklelis Lipdukas

€1.38

-28%

€1.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Aprašymas

KAINA : 8 USD

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Kiekis :1 vnt.

Medžiaga: Metalas

Dydis: apie 5.8 x 2,6 cm (2.28 x 1.02 colių) ;

Spalva: Kaip Įgulos Vadas

Prašome naudoti plovikliu valyti paviršius tikslo, prieš pradedant klijuoti jį.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū! :), Jei esate nepatenkinti su produktų ir paslaugų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus. Ačiū! :)

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. Laivybos Visi daiktai bus išsiųsti pirkti įsakymas adresą. Prašome patikrinti savo užsakymą adresas yra teisingas.

Jūsų prekės bus išsiųstos per 2 dienas nuo jo gavimo dienos mokėjimo.

Paprastai,po savo prekės, vežamos iš,jūs gausite, kad jūsų prekės (- ų):

JAV/JK Klientas: 7-40 darbo dienų.

AS Klientas: 7-40 darbo dienas

DE Klientas: 7-40 darbo dienas

Kita: 7-45 darbo dienų Grąžina, Jei esate nepatenkinti su prekei,prašome susisiekti su mumis pirmą, ir grąžinti prekę atgal per 15 dienų,prekė turi būti tos pačios būklės, kaip mes išsiųsti jums. Kai mes gauti elementą atgal,visa grąžinamoji išmoka bus išduota, išskyrus laivybos kaina. Apie Mus

Mes kilę iš Guangzhou, Kinija, Pagrindiniai produktai: Auto Aksesuarai, automobilių lipdukas, Smulkių Prekių, LED Lempos, Underclothes, Key Chain, Gyvenimo Dalykus ir pan. Mes norime, kad mūsų klientams ir pasidalinti mūsų nuoširdumas, patikimumas ir pagarba, dirbti kartu, siekiant sukurti naujos kartos Interneto Kultūra. Susisiekite su Mumis, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums 24 valandas per dieną, 7 dienas per savaitę. Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, Jei jums nereikia gauti jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę .Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, nes dauguma problemų gali būti išspręsta komunikacijos,ačiū!

Medžiagos Tipas Kita
Prekės Pavadinimas miling
Elemento Plotis 2.6cm
Elemento Ilgio 5.8cm
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Kategorijos Emblemų
Modelis Automobilio Logotipas
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Dizainas Žodžius
Elemento Tipas Lipdukai
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Pakuotė Ateina Supakuoti

Panašūs produktai