Blizgučiai Kaspinai Neslidžios Kaspinai Blizgančių Merginos Kaspinai Mielas Elastinga Kaspinai Moterims, Mergina Ekrano Užsklandą Plaukų Aksesuarai

€0.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

100% Naujas Dydis: Juostos plotis: 2.5 cm, Apskritimo ilgis: 48cm Tinka Moterims ir Mergaitėms Svoris: apie 10g Paketą sudaro:1* Kaspinai\nThat yra prastai pagaminti iš pigaus plastiko priklijuota prie blizgančių aplinkosaugos ¾enklelis, mūsų Ruožas Blizgučiai Kaspinai pagaminti su super minkštas aksominis pamušalas, siuvami tvirtai ant blizga blizgučiai poliesterio audinio, kad nebus išsitrinti į plaukus ar drabužius. Jokių Klijų, Jokių Bėdų! Patogus dizainas padės išlaikyti jūsų elastinga lankelis vietoje! Tampri juosta suteikia seemless kolonėlė tinka visų dydžių, kad nebus pertraukos ne kaip kitos plastikinės stumdomosios reguliuojančios. Ne traukti, o ne snags! A blizgučiai lankelis yra puikus turintis savo plaukus atgal, o ieško mielas mokykloje, žaisti sporto, ar dirbti iš sporto salėje. Mūsų 70s disco stiliaus mergina lankelis rinkinys bus ruožtu vadovai ir šviesos šalis, su sparkle! Pirkti mūsų blizgučiai headwraps Mergaitėms Partija Pasisako, Mermaid ir Retro tema šalys, ar įdomus dovanos savo draugei.

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Stilius Mados
Tipas Kaspinai
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris BHTYH22F

Panašūs produktai