Voras Choker Juodo Aksomo Gotikos Papuošalai Interneto Karoliai, Sidabrinės spalvos, Interneto Viktorijos Papuošalai, mada moterims, dovana 2020 naujas gražus

€2.43

-53%

€5.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Choker Karoliai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Choker Karoliai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Choker Karoliai.

Voras Granulių Choker

Šios juodos, raudonos arba baltos spalvos aksomo choker turi išsamų Voras Pakabukas, kuris yra pridedamas prie raštuotas užstatą mažas juodas briaunuotas granulių.

Pasirinkite choker spalva iš meniu.

Tai choker gali būti 13" savo mažiausio ir 15" jos didžiausia. Jūs galite reguliuoti dydį choker naudodami plėstuvą grandinės.

Mes palaikome nacionalinė transporto ir skubios siuntos. Didmeninė ir drop laivyba yra ir džiaugėsi, Kad>$5, išsiųsime jūsų užsakymą per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket (JAV) apie 15-40 dienas nuo Užsakymo pristatymo $150, išsiųsime jūsų užsakymą per EMS,E-ems, UPS, FEDEX, DHL ARAMEX. (skirsnio šalių) apie 3-10 dienų pristatymas Dėmesio, rusijos Draugais: 1)Prašome užpildyti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, teikdama mokėjimo 2)užpildykite savo adreso, įskaitant jūsų Butas Nėra, Gatvės, Miesto, Regiono ir šalies,Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! 3) Mes nesame atsakingi už savo klaidą, Kad reikia patikrinti savo užsakymo prieš adresas yra teisingas. Zip kodas yra teisingas, telefono numeris yra teisingas, Prašome įsitikinkite, kad tai yra teisė, Kitaip jūs negalėsite siųsti sėkmės

Pridėti šį elementą nori, ir aš duosiu jums papildomų dovanų maišelis

Metalų Tipas cinko Lydinys
Karoliai Tipas Chokers Karoliai
Lytis MOTERIS
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Neo-Gotikos
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Prekės Pavadinimas ADARJW
Pakabukas Dydis 3CM
Modelio Numeris c1279
Proga Jubiliejus
Suderinamumas Viskas Suderinama
Formos\modelis Vabzdžių

Panašūs produktai