Sienos Meno Tapybos Drobės Pink Gėlių Mėlyna Atogrąžų Lapai Abstraktus Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro

€2.76

-46%

€5.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., Siųsti ir grąžinamosios išmokos, yra visos galimybės. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą. Mes galime priimti užsakymą bet kokio dydžio ar vaizdus, kaip lašas laivybos, didmeniniams, OEM, tt,jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu. Prekės bus vežamos Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. Jei norite, kad būtų greičiau, Susisiekite su Manimi, už DHL(3-10 dienų). Tikimasi, pristatymo data bus paveikta, pagal paprotį, oras, taip Pat pakuotėje gali vėluoti, kai kai kurie svarbūs festivalis , kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti pakuotėje, Todėl Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti prekę per 30 dienų.

Šiaurės Plakatas Vieną
Apdaila Plakatai ir Spausdina
Stilius paveikslų gyvenimo kambario sienos
Medžiaga Drobė
Prekės Pavadinimas SPALVINGA BERNIUKAS
Rėmas No
Pakuotė Valcavimo Vamzdis
Kilmės KN(Kilmės)
Sienos Menas Spausdinti Namų Dekoras
Technics Purškiamojo Dažymo
Tipas Drobė Spaudiniai
Forma Vieną
Art Stilius 201708011279-co
Rėmelio režimu Neįrėminti
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Scena Sienos Nuotraukos, Vaikų Kambarys
Paramos Bazės Drobė
Originalus No
Yra Protingas Prietaisas No
Formos Vertikalus Stačiakampis
Dalykai Kraštovaizdžio
Modelio Numeris Drobė, Tapyba
Dažymas Ir Kaligrafija Drobė, Tapyba

Panašūs produktai