HOMFUN "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Pen Įrankių Priedai Cirkonio Nuotraukas Dvivietis Vadovas Deimantas Siuvinėjimo Taško Gręžimo Pen Dovana

€2.95

-24%

€3.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

Sveiki atvykę į Parduotuvės pavadinimas: Specifikacijos: Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės rašiklis skirtas skinti strazdų ir kitų žavesio karoliukai. Išskirtinį dizainą, metalinio korpuso, dygliuotos su kalnų krištolas, patogu ir lengva valdyti. Ne deformacijos ir ne korozijos, patvarus ilgesnio naudojimo. Puikiai tinka smulkių nagų meno kūrinys, tinka profesionalams ir namų naudojimui atkreipti Dėmesį į Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro. Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti. Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias! Kai baigsite jį, galite fotografuoti savo tapybos ir atsiųsti jį mums, mes pasidalinti ti su kitų pirkėjų visame pasaulyje. Pristatymas Šalį Dažniausiai atvyksta metu rusijos Federacijos 15~23 dienas, Jungtinės amerikos valstijos 16~21 dieną Nyderlanduose 14~26 dienų Prancūzija 14~19 dienų Jungtinė Karalystė 11~15 dienų, Kiti 15~45 dienų Apie mūsų deimantų spalvų. Kuo didesnis dydis, tuo labiau spalva. Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ. Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų 1,2,3,4 žvaigždžių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Rėmas No
Naudoti diamond tapybos įrankis
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Rinkinys Tipas No
Pincetai Medžiaga Nerūdijančio plieno
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Derva
Tipas Įrankių Rinkiniai
Prekės Pavadinimas Homfun
Stilius Modernus
Spalvų skaičius 30-45
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Įklijavimo Srityje Pilnas
Įrankio Pavadinimas Diamond Siuvinėjimo pen
Forma Atskiras
Modelio Tipas Kietas
Rombo Formos Aikštė

Panašūs produktai