Japonijos ir korėjos stiliaus anime apie Naruto žiedas, nerūdijančio plieno, titano papuošalai plieno papuošalai, vyriški žiedas

€0.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Figūrėlės & Miniatiūros, Namai Ir Sodas, Pigūs Figūrėlės & Miniatiūros, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Figūrėlės & Miniatiūros.

nauja siunta 2019 papuošalai naujas titano plieno žiedas mėgėjams žiedas pora nerūdijančio plieno diamond inkrustacijos klijai ¥3.5 Parduodamas 0 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto Nerūdijančio plieno vyrų žiedas naujas, rugsėjo raudona mėlyna juoda gutta percha ¥2.5 Parduodamas 0 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto 2019 naują žiedą priedai nerūdijančio plieno deimantų pora žiedas kūrybos titano plieno žiedas ¥2.6 Parduodamas 6370 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto Purvo ir deimantų pora žiedo eilės deimanto žiedas 2019 naujų papuošalų nerūdijančio plieno žiedas ¥2.7 Parduodamas 8 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto Yiwu parodos partneris papuošalai iš nerūdijančio plieno cirkonis žiedas iš titano plieno žiedas ¥5 Parduodami 3208 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto 2019 Japonijos ir korėjos mados paprasta pora stilius Sansheng Sanshi trijų spalvų tris žiedo blokavimo nerūdijančio plieno žiedas ¥4 Pardavė 916 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto Mados titano plieno žiedas amžinai mylėti nerūdijančio plieno pora žiedas papuošalai ¥2.8 Parduodamas 1840 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto Titano plieno pora poros žiedas korėjos papuošalai su krištolo ir deimantų matinio aukso amžinai meilės žiedas ¥3.5 Parduodamas 0 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto 2019 Romos digital diamond inkrustacijos skaitmeninis žiedas iš titano plieno mėgėjams žiedas geras prekių ¥3.3 Parduodamas 1340 gabalas surinkti produktai ir pagriebti iš karto Pasiimti kvito prieš apsipirkimo

¥ 5

399 naudoti apsipirkti

¥ 10

Parduotuvė 799 naudoti

¥ 50

Parduotuvė 899

¥ 100

999 naudoti apsipirkti

Pristatymas ir greitas pristatymas

Pristatymo laikas: apskritai, jei galite pateikti užsakymą ir mokėti 16:00 tą pačią dieną, pabandyk suorganizuoti pristatymą tą pačią dieną. Jei mokėjimas atliekamas po 16:00, kitą dieną turi būti paruošta siuntimui. Pastaba: (susidarius ypatingoms aplinkybėms, pristatymo laikas, koordinuoja abi šalys turi viršenybę.)"

Express režimas: bendrovės generalinis express, tokių kaip Zhongtong, Shentong, Yuantong, Yunda ir kt., krovinių yra 6-8 juanių per provinciją ir 8-12 juanių ne provincija. Taip pat galite pasirinkti SF išreikšti ir EMS. Prašome patvirtinkite su klientų aptarnavimo.

Klientų aptarnavimas internete laikas: pirmadienį-šeštadienį: 9:00 & mdash; 20:00 ne darbo įstatymų nustatytas atostogas.

Apie patikrinimo

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; prieš kurjeris palieka svetainę, vartotojai turėtų patikrinti prekes pagal. Jei radote kiekis yra ne pakankamai, ar prekės yra sugadintas, prašome susisiekti su mumis metu, mes bendradarbiauti su klientais apie po pardavimo klausimais. Jei kurjeriui palieka sceną ir klientas nepateikia tikrinti prekes, pasekmės padengia klientas.

Apie trūkumą

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; dėl didėjančio stilių store produktai & nbsp; arba kai kurie stiliai yra ypač populiarus & nbsp; ir sunku sandėlio platinimo personalo atnaujinti padėties metu kiekvieną dieną & nbsp;, kurios padės trūkumo individualūs stiliai

Jei esate out of stock, mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai susisieks su jumis laiku & nbsp; iki jums padaryti sprendimą & middot;

Apie prekių grąžinimas

& nbsp; & nbsp; & nbsp; kai yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po gavimo. Nors mes turime vadovą, tikrinimo (paskirstymo, pakavimo, tikrinimo, inspektavimo QC) kiekvienos siuntos, sunku patikrinti, juk Tai neišvengiama, kad kai kurie stiliai turi savo kokybės problemų, todėl tiems, su kokybės problemų, galite susisiekti su mumis pirmą paaiškinti. Po kelių replenishments, su defektais produktai bus siunčiami į mus pakeitimo vienu metu )

Grąžinamųjų krovinių yra atsakingas už mūsų bendrovės, ir krovinių, pirmiausia-mokesčiai, kuriuos pirkėjas. Gavęs prekes, mes grįšime krovinių vežimo laiko forma Alipay perdavimo. Už prekių pristatymą, mes neprisiimame.

Stilius Animacinių filmų
Temos TV & Filmo Veikėjas
Produkto Kategorija Papuošalai
Medžiaga Titano Plienas
Modeliavimas Animacinis personažas
Kilmės Į(Kilmės)
Formos\modelis Animacinių filmų
Pakuotė Nepriklausoma pakuotė
stilius 0 vyriški
Mozaikos Medžiagos Sklandžiai
Metalų Tipas Titano Plienas
Lytis Vyrai
Yra Protingas Prietaisas No
Proga Šalis

Panašūs produktai