Mažas penkerių lauke žvejybos įrankių dėžutė skaidri, PP plastiko dėžutė papuošalų, aksesuarų laikymo dėžutė dėžutės žvejybos box skaidri spalva

€0.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Mažas penkerių tinklelis lauke žvejybos įrankių dėžė / papuošalai, aksesuarai box / žvejybos box skaidri colo

Spalva: Skaidrus

Penki box dydžiai: 12.6*6.2*2.5 cm

Svoris: 36g

Dydis: 6.8*5.1*2.4 cm

Svoris: 12g

Dydis: 5.8*4.5*1.5 cm

Svoris: 6g

Fotografuojama natūra, ir gali būti naudojamas po leidimo mūsų parduotuvėje, priešingu atveju pažeidėjai turi būti ištirtas!!!

Instrukcijos pirkėjams įsigyti:

1. Prieš fotografuodami prekes, prašome susisiekti su manimi patvirtinti, ar prekes yra, jeigu trūkumas vėlavimo savo laiku, bet paprastai turi krovinį. Jei yra vietoje, produktų parduotuvėje po apmokėjimo, jie gali būti išsiunčiami per 1 dieną, tačiau neišvengiamai bus ypatingų priežasčių, pvz., vėlai siuntą turi pranešti apie klientus.

2, visus pinigus pristatymo, nepriimkite pirmoji siunta, po pinigų! Sveiki atvykę į Alipay! Mūsų nekilnojamojo kaina, pardavimo, atsisakyti counteroffer!

3,, dėl ekrano, fotografijos ir piešimo procesas, produktas gali atsirasti spalvų subtilus nuokrypis! Spalva yra grindžiamas fizinėmis!

4. Prašome užpildyti sandorį per 5 dienas nuo prekės yra fotografuojami.

5, apie daiktų grąžinimo ir keitimo: kai visas prekes mūsų parduotuvėje yra parduodami, jie nėra priimtas ir gali būti keičiamasi. Nepatenkinti, nepatinka ar kitų priežasčių priimami iš pirkėjo sumokėti už krovinių. Kreipkitės ir pakeisti per 2 dienas po prekių gavimo, galiojimo laikotarpį, nebus nagrinėjami. Reikalavimai: kabo plokštė nebuvo supjaustyti. Pakuotėje yra išsami.

6. dėl silpnų produktai: prekės turi būti gavo į veidą, kontrolės būklė yra gera pasirašyti, yra likęs arba rasti pažeidimai gali būti atsisakyta grąžinti tiesiogiai, paramos grąžinimas, pakuotės grąžinti pašto, kitų žmonių prisijungti arba nebuvo patikrinti visų priežasčių, po to, kai pirkėjas apmoka už visas problemas.

7. Jei esate patenkinti šį sandorį, gavęs prekes, nepamirškite, kad mums gera parama. Jeigu jums netinka arba turite pastabų ar pasiūlymų, prašome leiskite mums žinoti, siekiant pagerinti! Šiltas Patarimas: kai gaunate prekes, būtinai atidžiai patikrinkite, atsižvelgiant į informacijos išorinės pakuotės prekes ir modelį, kurį užsisakiau, kiekis atitinka, jei ten yra kokių nors neatitikimų ar pažeidimų, galite tiesiogiai nurodo gavimo: "prekės yra pažeista, aš atsisako priimti krovinį, aš atsisako priimti prekės"

Spalva Maža 5-ląstelių lauke 6.8*5.1*2.4 cm,5.8*4.5*1.5
Pozicija Rezervuaras, Tvenkinys
Tipas Dirbtinis Masalas
Ar Tarpvalstybinių Tiekimo Taip
Tekstūros medžiagos PVC
Modelio Numeris 451
Kategorijos SUVILIOTI
Kilmės vieta Weihai
No Mažas langelis H001

Panašūs produktai