Telefonas Trikojo HolderClip Stovėti Lanksčia Kempine Aštuonkojai Mini Trikojis su IPhone Mini Kamera "Huawei" Xiaomi "Samsung" Gopro žibintuvėlis

€1.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gyventi Trikojai, Buitinė Technika, Pigūs Gyventi Trikojai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Gyventi Trikojai.

Lanksti Sponge "Octopus" Mini Trikojis Su Bluetooth Nuotolinio Užrakto iPhone mini Fotoaparatą, Trikojį Telefono Laikiklis klipas stovėti Produkto aprašymas:

1. Universalus plokščių telefono laikiklis/fotoaparato laikiklį.

2. Taikoma aplinka: staliniai kompiuteriai, filialų, veiksmus, paplūdimiuose ir kitose vietose.

3. PTZ gali suktis 360 laipsnių kampu.

4. Holderclip įmontuota pavasario jungiklis gali kontrolės dydžio rungtynių, ir palaiko prietaisų, kurių plotis 5,5-8,5 cm. Minkštos gumos ant abiejų pusių ir kempine viduryje gali apsaugoti mobilųjį telefoną nuo įbrėžimų.

Diegimo instrukcijos:

1, traukti jig, įdėti mobilųjį telefoną į rungtynių, ir tada atleiskite, naudoti įmontuotą pavasarį pakaba ragelis

2, atviras, 3 kojų, o tempimo ilgis stentas, nustatykite iki reikiamo aukščio

3, posūkio kampą, mobiliojo telefono, pasirinkite kampą, tada užrakinti padėties nustatymo varžtu. Funkcijos įvadas : Šiame trikojis gali būti naudojama mobiliuosiuose telefonuose, sporto fotoaparatai, mažas, skaitmeniniai fotoaparatai, blykstės ir įranga su standartiniu 1/4 sriegiu skyles. Atitikti reikalavimus, fotografijos entuziastai. Tai yra mini trikojis, kuri gali palaikyti šviesos, kameros (mobilusis telefonas, atminties kortelė, fotoaparato arba kompaktinis skaitmeninis fotoaparatas) bet kokiu būdu ir bet kuriuo metu. Jūs galite wrap aplink medžių šakas, turėklų arba net automobilio porankiai, kad padėtų jums užpildyti neįmanoma fotografavimo efektų.

Apie Atsiliepimą:

1. Jei esate patenkintas produktu,savo penkių žvaigždučių atsiliepimai yra labai svarbu mano parduotuvėje.

2. Jeigu jums netinka, susisiekite su manimi, prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Kadangi mes turime daug užsakymų kiekvieną dieną, sandėlio darbuotojai gali padaryti, kad darbas klaidų. Bet mes tikrai stengiamės išspręsti jūsų problemą.

3. Dėl tarptautinio epidemija, logistikos, gali būti atidėtas arba prarasti paketai, bet aš tikiuosi, kad jums nereikia kreiptis dėl ginčų, iš karto, kai jums sužinoti apie nenormalus logistika. Kaip ilgai, kaip jūs susisiekite su manimi, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir spręsti problemą už jus.

4. Tikiuosi, kad ilgai verslą su visais iš jūsų ir suteikti savo geriausią kainą, kai jums, kad ir kitą kartą.

Galiausiai, aš noriu, kad jūs laimingas pirkinių!

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas HEONYIRRY
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris (g) 40g
Naudoti Veidrodžio Sistema, Vaizdo Kameros
Max Extened Ilgis (mm) 190mm
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Mini Trikojis
Sulankstyto Ilgis (mm) 190mm
Tipas Mini Trikojis / Lengvas

Panašūs produktai