Seksualus Crotchless apatinis Trikotažas Bodystocking Ultra-plonas Permatomas Triko ilgomis rankovėmis Atviro Šakumo Kojinės Moterims, Pėdkelnės, viso Kūno,

€2.63

-29%

€3.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Triko, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Triko, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Triko.

Medžiaga: Spandex + Nailonas. Spalva: Nude/Balta/Juoda. Dydis: Vienas Dydis Tinka S - L. Tinka Rusų Dydis 40 - 48. Tinka Aukštis: 155 - 170 cm, Svoris: 40 - 58 kg. Kiekis: 1 * Seksualus Triko.

1. Virš pristatymo terminas yra tik nuoroda, kartais bus atidėtas iki švenčių, festivalių, blogas oras, muitinės ir kt. 2. Express paprastai turi muitinės mokesčių klausimais, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčių. 3. Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes, prašome atidžiai patikrinkite gavimo adresą ir vardą prieš užsakymą. 4. Mes paprastai reikia 1-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Q: kaip padaryti privatumo apsaugą? A: mes esame labai susirūpinę dėl savo privatumo apsauga: 1) naudoti diskretiška pakuotė, 2) parašyta "Kojinės" ar "Viršūnių". Q: ką aš galiu padaryti, jei nenorite gauti užsakymo metu? A: kreiptis į mane Basilico-pica.lt, suteiksiu 2 sprendimus: 1) pratęsti pretection metu, 2) visa grąžinamoji išmoka jums. Klausimas: ką daryti, jei gauti neteisingą produkto? A: kreiptis į mane Basilico-pica.lt, suteiksiu 2 sprendimus: 1) pakartotinai nauja, ji yra nemokama, 2) visa grąžinamoji išmoka jums.

Storis Plonas (Vasarą)
Elemento Tipas Stora
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Tipas Kietas
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas Beckeed
Medžiaga Spandex
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Viso Kūno Kojinės

Panašūs produktai