3Pcs Automatinis Adatos Threader Vertus Siuvimo Adata Threader Dygsnio Dangos Priemonė "PASIDARYK pats" Rankdarbiams Siuvimo Reikmenys

€4.07

-39%

€6.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

RM3442227315341064 Aprašymas: Medžiaga: plastikas+ Plienas Spalva:Geltona Didelis Dydis:Apie 7cm Naudoti :vyresnysis+prastas regėjimas Pakuotė:1pc Didelis + 2vnt mažas threader Funkcija: Padėti Jums Gauti Gija Per Akis Adata. Tai Naudinga Seni Ar Su Žmonių Su Mažo Vizija, Artritu Ar Rankų Drebulys, Ar Bet Tas, Kuris Neturi Pacientui Perverkite Adatą. Kaip naudoti : 1.Įkiškite adatą į švino skylę 2.Tiesioginio eksponavimo stiklo iki galo ir siūlai švino per pinhole 3. Pakabinti viela, švinas lizdas (su nėrimo). 4. Po atleidus spaudimą plokštė grįžti į padėtį, ištraukite adatą (kai kreivės yra nuspaustas, tiesioginio spaudimo plokštelės), Kaip jį naudoti : 1.Įkiškite adatą į švino skylę 2.Tiesioginio eksponavimo stiklo iki galo ir siūlai švino per pinhole 3. Pakabinti viela, švinas lizdas (su nėrimo). 4. Po atleidus spaudimą plokštė grįžti į padėtį, ištraukite adatą (kai kreivės yra nuspaustas, tiesioginio spaudimo plokštė)

Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 3pcs
Didelis Threader 7cm
Prekės Pavadinimas MULTIONS
Tipas 2 Siuvimo reikmenys
Produktas Adata Threader
Tipas Automatinis Adatos Threader
Naudoti siuvimo, kryželiu,siuvinėjimo,kratinys...
Medžiaga Plastikiniai
Mažas Threader Atsitiktinė Spalva

Panašūs produktai