Mediniai Armonikėle Vaikams, Žaislai, Muzikos Instrumentai 16 Skyles Dvigubos Eilės Smūgis Animacinių filmų Spalva Woodwind Burną Švietimo Žaislas

€2.00

-35%

€3.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Armonikėle, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Armonikėlė, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Armonikėle.

Armonikėle padidins komunikacijos būdus, centrinės nervų sistemos kūrimo procese, kūdikio smegenų ir duoti smegenims galimybę plėtoti. Tikslas armonikėlė yra vystyti kūdikio muzikinį raštingumą ir sugebėjimą suvokti muziką. Taip pat galite naudotis savo kūdikio plaučių talpa ir sureguliuokite savo kvėpavimą ir širdies ritmą.

Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės Šis medinis armonikėlė yra gerai suprojektuota ir paruošta ir vaikams. Sklandžiai krašto,pakankamai saugi vaikams naudoti. Tai armonikėle turi 16 skylę su dviem eilėmis. Gražus ir spalvingas modeliai atspausdintas ant medienos armonikėle,plastikiniai centre skyriuje, lengvas ir nešiojamų, šis medinis armonikėlė yra geriausias muzikos švietimo žaislas vaikams. Techniniai duomenys: Medžiaga: Medis+Plastikas Dydis:13x2.5x2cm/5.12x0.98x0.79"(apytiksliai) Spalva:01#,02#,03#,04#,05# Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Ne mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Armonikėle(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Aprašykite savo prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Nendrių Medžiaga Žalvaris
Klavišų skaičių NĖRA
Skaičius įtaisyti gręžtinių angų skersmuo 16
Dangos Medžiaga ABS
Tarimo Būdas Diatonic
Tonas C
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai