Aukštos Kokybės Moteriški Žiūrėti Moterų Atsitiktinis Šaškių Dirbtiniais Odos Kvarcinis Analoginis Riešo Žiūrėti Dropshipping Stiliaus 11

€1.24

-43%

€2.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Laikrodžiai, Laikrodžiai, Pigūs moteriški Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Moterų Laikrodžiai.

Prekės ženklas : 100% Brand New Spalvos : rožinė,mėlyna,geltona,žalia,balta,smėlio Lyčių : Moterys, Moterų, Merginų, Mergaičių Naudojimas:Dovana Kasdieniame Gyvenime šalis Judėjimas : Kvarcinis Medžiaga : Odos juostos, Stiklo žiūrėti veido stilių:Prabangūs Moterų Suknelė Žiūrėti Dydis : juostos ilgis: 24cm juostos plotis: 17cm Atsparumas Vandeniui Gylis:nė žiūrėti plokštės skersmuo: 4cm Pakuotė : OPP krepšys

Apie produktus: 1.Žiūrėti neapima jokių priedų (jei yra kai kurie priedai, nuotraukos, jei norite, kad priedai paveikslėlyje, prašome susisiekti su mumis ir tvarka). 2.Spalva gali skirtis priklausomai nuo differen CRT ir LCD ekranus.Mes negalime garantuos, kad spalva mūsų prekes bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau. Buy Informacija: 1.Prašome įvesti savo VARDĄ, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimo. 2.Prašome įvesti savo teisingą adresą, įskaitant savo butą Nr. gatvė,miesto,regiono ir šalies,ir pašto indeksas.Kitaip savo sklypo gali būti grąžintos! 3.Mes nesame atsakingi už JŪSŲ KLAIDA, nors ginčas.

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkintas prekės skiriasi nuo aprašymas. ir kokybės.Prašome leiskite man žinoti, ir jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mumis,visa grąžinamoji išmoka,pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia,prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs gaunate jūs.

Prašome atkreipti Dėmesį: Mes nebus grąžinti siuntimo išlaidas arba neturi kainuoti atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti. Jei jus tenkina mano daiktų ir paslaugų,prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama. Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų,prašome kreiptis confort leiskite man žinoti, pirma,aš duosiu jums gerą sprendimą. Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti,todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas,tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Stilius Mada & Atsitiktinis
Grupė Medžiagos Tipas Akrilo
Dial Lange Medžiagos Tipas Akrilo
Modelio Numeris 7708205
Juostos Ilgis 24cm
Užsegimas Tipas Sagtis
Bylos Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas Tike Toker
Ciferblato Skersmuo 35mm
Žiūrėti Modelio Numeris Kvarciniai Laikrodžiai
Žiūrėti Lyčių MOTERIS
žiūrėti Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Juostos Plotis 7mm
Funkcija Fitness Tracker
Žiūrėti Kiekis 1pc
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Byla Storis 10mm
Byloje Formos ROUND
Judėjimas KVARCAS
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar

Panašūs produktai