CHYI 3D Išlenkti Už meizu 16X Screen Protector M872H M872Q M1872 viso Ekrano Padengimas Nano Hidrogelio Filmas Ne Grūdintas Stiklas

€2.94

-9%

€3.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

PASTABA: MEIZU 16 indijoje = meizu 16X kinijoje(mūsų parduotuvėje)

Užkariauti 3D turas krašto! puikiai Tinka kaip origianl! InstantKill 3D Grūdintas stiklas! Atrinkta ir panaudota Japonijos importuotų Nano Tpu medžiagos ir HARVES nanotechnologijos, su puikiu gynybinės veiklos rezultatus. Jis turi super didelio pralaidumo ir didelio atkurti pradinį spalvų ekrano. Jis palaiko anti-glare danga, siekiant išvengti akinimo išvestinių finansinių priemonių. atsparus įbrėžimams, gėlės ir taršos. Jos paviršius naudojamas Nanometrų plonas naftos danga, kuri yra anti-pirštų atspaudų, aliejus rub atsparumo ir veiksmingai užkirsti kelią ir filtravimo ultravioletinių spindulių. Ji taip pat lydyto pasaulinė pažangių screen protector gamybos technologija. 3d apvadu amatų, kad filmas atitiktų ekraną, lengvai, sujungti plėvele ir telefono įstaiga geriau. Tuo pačiu metu, nebus jokios rizikos pakenkti mūsų rankose procese. Tai sukuria tobulą kraštų;, kad filmas plonesni, aiškiau ir saugiau, 0,15 mm ultra plonas. Anti-Sprogimo:Y Anti-Glare:Y Anti-Scratch:Y, Apsaugos Nuo Užsiteršimo:Y Vandeniui:Y

Visas Komplektas: Retail box, Pagrindiniai Juostos, valymo servetėlės, de-dulkių plėvelės, drėgnos servetėlės, Montavimo įrankiai,Mažų dovanų.

Sveiki, draugai, pasiekti daugiau, greitai, pasirinkite "Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas", tai Basilico-pica.lt pareigūnas , daugiau greitai, brangesnis. Ne, pristatymas gali būti grąžinti pinigus .!

Funkcijos 1 Už Meizu 16X 3D screen protector
Prekės Pavadinimas chyi
LANKO Minkštas filmas Už Meizu 16X SCREEN PROTECTOR
Funkcijos 3 Anti-Sprogimas/Anti-Glare/Anti-Scratch/apsaugos nuo užsiteršimo/atsparus Vandeniui/eyecare
Naudoti mobilusis telefonas
Funkcijos 2 -ultra plonas, 0,15 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Modelis Už Meizu 16X filmas
su Montavimo įrankiai Už Meizu 16 indijoje
Ne Grūdintas Stiklas Nano Hidratacijos Filmas
Telefonas Suderinamas Prekės Meizu
Medžiaga nano dengtos plėvele
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Visas Komplektas Nematoma plėvele, Montavimo įrankiai, servetėlės
Savybės 3D Lenktas Apvalus Krašto

Panašūs produktai