FINETOO Seksualus Bralette Vienas Gabalas-Ultra plonas Apatiniai Vielos Nemokamai Besiūlės Liemenėlės, Moterys Kietas Seksualus moteriškas apatinis Trikotažas, Apatiniai Backless Viršūnes

€3.29

-60%

€8.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Liemenėlės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Liemenėlės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Liemenėlės.

1.Jei jus tenkina mūsų papuošalai mūsų daiktų,nepamirškite palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. 2.Jei jūs suteikiate mums 5 žvaigždžių grįžtamąjį ryšį su jūsų pirkėjo parodo,galite tapti mūsų VIP.

3.Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nesate patenkintas,mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!!! 1.Mes išsiųsti visus užsakymus per 48 valandas,visas prekes mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas paštu, oro paštu. 2.Pristatymo laikas dėl vietos papročius,kai kurie griežti šalyje bus atidėti kelių dienų. 3.Jei jums nėra receieve užsakymo metu, pristatymo datos,prašome neatidaryti ginčas pirmiausia, prašome ne hesiate susisiekite su mumis.mes bus būti atsakingas už savo parpel ir stengiamės išspręsti šią problemą už jus!!!

Ačiū už jūsų supratimą iš anksto. 1.Dėl audinio produkto savybes,klaida apie 1-2cm yra normalu. 2.Visos nuotraukos yra 100%-link,tačiau dėl skirtingų monitorių,bus kai kurių spalvų skirtumas. 3.Bus geriau nuplauti su žemiau 30 laipsnių Celsijaus,ir tamsiai jų turėtų būti plaunami atskirai nuo lengvųjų drabužių. 4.Iš sveikatos apsaugos požiūriu,juosmenėlės, rekomenduojama būti keičiama kartą per 3 mėnesius,ir liemenėlė keičiamas kartą per 3-6 mėnesius.

Medžiaga Medvilnės
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Apdaila NĖRA
Stilius kasdien
Nepadori Nuotrauka No
Proga Vakarėlį,Vestuves,Gimtadienį,Jubiliejų,Dovanų,Kasdien
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Elemento Tipas Liemenėlės
Liemenėlė Stilius Kamšalu
Spalva Karamelės spalvos,Balta,Smėlio,Pilka,Žalia,Chaki
peties dirželis Ne-reguliuojamas Diržas per Petį
Uždaryti Tipas NĖRA
Modelio Tipas Gėlių
Prekės Pavadinimas finetoo
Seksualinio Pobūdžio No
Drop laivyba Drop Laivyba Priimti miego liemenėlė
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
2018 Mada Aksesuarai Seksualus Minkšta Liemenėlė Medvilnės Bralette Sexy Liemenėlė, Patogus apatinis trikotažas
Jaučia Patogus Šilkiniai
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris bralette XP002
Moterų Liemenėlė Belaidžio Liemenėlė Comfot Liemenėlės Vyno Raudonos Nėrinių Liemenėlė Baltos Spalvos Liemenėlė Juodos Spalvos Liemenėlė
Savybės Nulinio Slėgio, Nulis Daro Spaudimą, Surinkti Liemenėlė

Panašūs produktai