1 Vnt Aukso Sidabro Spalvos Grillz Kristalų Stick Forma Viršuje Dantų Grillz Punk Groteles Dantų Auksas Dantų Kepurės Reperis Bižuterijos

€2.35

-34%

€3.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūno Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kūno Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kūno Papuošalai.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

MADOS NAMAI ŽMONA Juvelyrikos kolekcija, populiarus juvelyrikos R & D, gamybos ir pardavimo integruotos įmonės, produktai yra eksportuojami į pasaulį.galite rasti produktus, jums reikia iš mano parduotuvėje . Jei nėra tai, ko jums reikia, jūs galite pasakyti mums, ir mes galime padėti jums surasti šaltinį.

Jei norite didmeninė, prašome palikti mums žinutę arba susisiekite su mumis. jums bus gauti gerą nuolaidą.

Parduotuvė gerbėjai gauti daugiau nuolaida kuriais klausimais šioje parduotuvėje

Pastaba:

1.Į visus klausimus bus atsakyti per 12 valandų-24 val.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, spalvų elementą, gali būti šiek tiek differe iš nuotraukų.

3.Prašome leisti po 0,5-1,5 cm paklaidos dėl mannual matavimas.Įsitikinkite, kad jūs ne tai, prieš užsakant.

4.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes. Prašome nedvejodami mums blogas peržiūros. Mes jums tinkamą sprendimą.

Dėkojame už jūsų undnterstanding!

Naudojimo būdas 1. Vieta balta tvirtinimo vaškas griovelį, aukso dantų. 2. Cinkavimas, aukso dantų (silver dantų) kartu su fiksuota vaškas į karšto vandens apie 70-80 laipsnių su pincetu apie 15-30 sekundžių norėdami, kad ilgalaikio vaškas minkštas. (Pastaba, nenaudokite verdančio vandens ar vandenyje, kitaip fiksuotojo vaškas bus mirkyti ir negali būti naudojama) 3. Įdėti aukso dantis (silver dantų) į burną ir švelniai bite lydinio dantis su viršutinių ir apatinių dantų. Suminkštintas fiksuotojo vaškas yra suspausti dantys koreguoti figūrą vartotojo burną, ir rungtynes danties formą, išspręsti formos. 4. Jei formuojant poveikis nėra gera, pakartokite šį nustatymą, kol ji yra patenkinama. 5. Po naudojant breketus kiekvieną kartą, nuplaukite juos su vandeniu ir išdžiovinkite. Pasiūlymų naudojimas: Su petnešomis, daug kas į burną, jums nebus labai patogu su juo. Tiesiog klijuoti su juo du ar tris kartus, ir tik jį priimti. Prašome atkreipti dėmesį, kad petnešos, kai jūs valgyti. Išlaikyti burną švarus. Pastaba: 1. Šis produktas yra skirta tik pramoginiams tikslams. 2. Valgyti, miegoti, prašome pašalinti petnešos. 3. Vengti naudoti aukštos temperatūros karšto vandens pakrovimas, silikagelis. 4.Norėdami išvengti ir kasdien chemijos produktų (pvz., odos priežiūros produktai, plaukų priežiūros produktai) susisiekti. Hip-hop grillz tinka dauguma dantų, Jei jūs manote, kad jis nėra taikomos jūsų dantys gavęs jį, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes grąžinsime jums

1. Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Basilico-pica.lt ateityje. 2. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (Spalva, Paketus, Vertės Deklaracija ir pan.) kai atliksite mokėjimą. Užsakymai bus tvarkomi per 24 valandas patvirtinti mokėjimą.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 5-10 darbo dienų parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Visame pasaulyje laivybos. Mes tik laivas patvirtino adresai. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3. Prekės bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas. Mes paliks išsamius pranešimus pristatymo ir pakuotės, kad jūs. 4. Jei užsakymas yra mažesnis nei 5 JAV dolerių, mes atsiųsime jums naudoti Pagrindines ir Ekonomika, logistika. Jei nurodymas yra daugiau kaip 5 JAV dolerių, mes atsiųsime jums naudoti Standartinius logistika. Jei nurodymas yra daugiau kaip 150 JAV dolerių, mes atsiųsime jums naudoti Operatyvus logistikos. Pastaba: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

1. Mes stengsis pakeisti visi lūžę daiktai. 2. Atkreipkite dėmesį, kad visi grįžta turi būti jų originalioje pakuotėje. 3. Jokios grąžinamosios išmokos suma bus įtraukta tik suma, jūsų pirkimo kainos pasiūlymo ir negali būti jokios pašto ir pakavimo. 4. Savo pačių labui, prašome priimti keletą nuotraukų, prieš grįžtant į jav. 5. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome grąžinti prekę Nepanaudotų Būklės ir mes grąžinsime karto po to, kai mes gavome elementą. 6. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per Basilico-pica.lt pranešimą 7. Pirkėjas yra atsakingas už visų grąžinimo siuntimo išlaidas. 1.Mes negalime garantuoti, specifinius laivybos laikas. Numatomą atvykimo laiką rodo Basilico-pica.lt yra nuoroda tik. Mes garantuojame, kad jūsų užsakymas bus išsiųstas kaip galima greičiau gavusi savo užsakymą. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3.Jums bus gauti visą kompensaciją, jei jūsų užsakymas nėra pristatomos per pristatymo laikas pažadėjo Basilico-pica.lt

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes suteiksime jums NUOLAIDOS už kitas jūsų užsakymą. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų. Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

gold dantų mergaitėms moteriški dantų papuošalai
grillz už dantų punk dantų grillz
Tipas Dantų Grillz
top grillz vyrams mėlyna grotelės dantų reperis
dantų papuošalai, aksesuarai crystal aukso grillz
Medžiaga Metalo
Bauda ar Mados Mados
cirkonio dantų grillz vyrams grotelės dantų vaikas
Prekės Pavadinimas mados namai žmona
Lytis Moterys Vyrai
Modelio Numeris XHYT1094,XHYT1095
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Vario
Kūno Papuošalai Tipas Grillz, Dantų Groteles
Formos\modelis GEOMETRINIO
dantų grillz moterims mados šalta grillz
Stilius Hip-Hop grillz
Elemento Tipas Kūno Papuošalai

Panašūs produktai