Matuoklis kūdikių Medvilnės ruoželinio audinio Atspausdintas audinys "PASIDARYK pats" patalynės audinio Siuvimo kratinys quilting ir mados suknelė priėmimo audiniai

€1.44

-20%

€1.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Audinys, Namai Ir Sodas, Pigus Audinys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Audinys.

Atkreipti dėmesį :

daugiau nei vieną užsakymą bus išsiųstas nuolat be pjovimo

Medžiaga: 100% medvilnė. tankus ir minkštas. baudos spausdinti.

Naudojimas: tinka quilting,kratinys,patalynės, siuvimo rinkiniai,

drabužiai,vaikams, kombinezonai, vaikiški drabužiai,lėlės,užuolaidų,pagalvėlių,

namų dekoravimo, siuvimo ir t.t.

Prašome atkreipti dėmesį, kad fizinio nr. vaizdas labai ryškus, priklausomai nuo jūsų monitoriaus spalvų yra neišvengiamas, proto apeiti.

Audinio kartais mažas trūkumas: džemperiai, buvo trūksta, siūlai neišvengiamas. Nedidelis defektas neturi įtakos didelis poveikis

Pristatymas:

1.Jūsų užsakymas bus išsiųstas per 1-3 dienas nuo apmokėjimo patikrinimą.

2.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant Kinija Paštu, Oro Paštu(nemokamas pristatymas), pasiekia dauguma šalių per 20 iki 40 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų

3.Jei jums dar nėra priimti jūsų užsakymą per 30 dienų,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir eiti atgal, kad jums kuo greičiau jums pasiūlyti patenkinti atsakymą.

Mokėjimo

1.Mes priimame alipay čia.

2.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Grąžinimo ir atlyginimo

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei šis punktas jūsų possesion daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo Nėra.ir jūsų reseason grįžti.

3.Mes grąžinsime jūsų visą sumą, gavęs prekė yra originalios būklės ir packaing su visais komponentai ir priedai įtraukti,Po tiek pirkėjas ir pardavėjas cacel sandorio iš aliexxpress.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą

Atsiliepimai yra labai svarbus, mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Tipas Kita
Produkto Tipas Kitas Audinys
Plotis see chart
Prekės Pavadinimas buulqo
Modelis SPAUSDINTI
Technics Audiniai
Funkcija Kvėpuojantis
Medžiaga 100% medvilnės

Panašūs produktai