Naujas Didelis Antikvariniai Aukso Spalvos Apyrankė Han Solo Pasisekė Kauliukai Prop,1.25 cm Kauliukai su Nuoroda Grandinės Apyrankė Karai Automobilių Veidrodėliai Papuošalai

€4.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žavesio Apyrankės.

1,Prieš Užsakant, Prašome Susisiekti su mumis ir Patvirtinti Jūsų Pageidaujamas Vežimo Būdas.Prekės yra Vežamos tik po to, kai Mokėjimas Patvirtino, sąlyginio Deponavimo. 2,Vežimo Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,tai bus lėtas, Nes dabar iš darbymetis,Prašome supratimo! 3,Mes taip pat Paramos Siuntos, DHL(4 dienas) ,AVS(10 dienų) UPS(4-5 dienas),HK Post Oro Paštu, Jei turite reikalavimas pasirinkti greičiau ir labiau patikimas laivybos bendrovė,prašome susisiekti su manimi elektroniniu Paštu,Dėkojame jums! Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, 3, 4 žvaigždučių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Susisiekite su mumis, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus Prekybos Vadybininkas ar el. paštu ir mes stengiamės atsakyti jums kuo greičiau. Ačiū už jūsų paramą!

Medžiaga Metalo
Lytis Moterys/Vyrai
Pakuotė OPP Pakavimo,Drop Laivyba yra GERAI
Formos/Modelis Kubas/Kauliukai
Modelio Numeris B097-AG
Pakabukas Dydis 1.25 cm
Elemento Tipas Apyrankės
Veidrodis Automobilių Kabinti Priedai Automobilių Veidrodėliai Papuošalai
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Metalų Tipas NĖRA
Metalo Tipai Cinko Lydinys,Antikvariniai Aukso Padengtą
Funkcija Dekoratyvinis
Stilius Klasikinis
Nustatymo Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Bauda ar Mados Mados
Užsegimas Tipas Box-su-liežuvio
Prop 18cm Nuorodą Grandinės
Formos\modelis kubas
Cosplay Papuošalai Han Solo Cosplay Papuošalai
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas Prop

Panašūs produktai