Stomatologas Skulptūra Peilis Vaškas Drožyba Įrankiai Mentele Ašmenų Dantų lab Įrankiai

€2.40

-26%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų Lab/Mechanikas Aquipment & Reikmenys, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Lab/Mechanikas Aquipment & Reikmenys, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų Lab/Mechanikas Aquipment & Reikmenys.

1pcs Stomatologas Skulptūra Peilis Vaškas Drožyba Įrankiai Mentele Ašmenų Dantų lab Įrankiai

Vaškas Drožyba Įrankiai

Medžiaga: Aliuminio

objektyvų žiedą įspūdingos paviršius geriau kontroliuoti.

Naudoti minxing, taikant, skleidžiant ir lyginamoji.

dydis:16-17cm

pakavimas :

1pcs ar 7pcs

Be to, A,B įrengtas 2 peiliai galvos.(iš viso turi 6pcs peiliai, galvutės)

Mokėjimo priimsime alipay ,T/T,Western union, Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau:

Jei turite klausimų dėl apmokėjimo .jauskitės laisvai sudaryti sutartis mums . Grįžti&Keistis Politikai, Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes siūlome jums puikias paslaugas po pardavimo .

Jei prekė yra su trūkumais, ir jūs turite jį grąžinti, ir jums, ir mums bus sau leisti, laivybos išlaidų pusę per pusę. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.

Jei sklypas prarado , mes grąžinsime pinigus už pilną pinigų po to, kai mes tikrinimo ir patvirtinimo. Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai yra labai labai svarbu internetinė parduotuvė, Visą penkių žvaigždučių ant mano pardavėjo reitingai bus labai dėkingi!Kita vertus,jūsų atsiliepimus gali būti naudojamas kaip pirkinių nuorodos į kitas pirkėjas.

Jokių problemų!Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jūs žinote, neigiamas/neutralus atsiliepimus skauda abiejų pusių,ir neleis, kad problema tikrai bus išspręsta..Mes visada stengiamės, kad geriausias paslaugas pirkėjams,ir Mes visada esame pasiruošę padėti jums išspręsti visus klausimus, kurie gali iškilti.

Prekės Pavadinimas GREATLH
Medžiaga Metalo
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Modelio Numeris Dantų Protezų Klijai

Panašūs produktai