1pcs Mielas Kawaii Gėlių Tušinukas Kūrybos 4 Spalvos šratinuku korėjos Raštinės reikmenys Biuro mokykla tiekimo saldus, gražus vestuvių

€1.06

-32%

€1.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Kiekis: 1 vnt,Atsitiktinai Spalva

Medžiaga: plastikas

Rašalo Spalvos: Juoda, mėlyna, žalia, raudona, 0.5 mm

Ilgis: 14.3 cm maždaug

Pirkėjas privalo perskaityti

Tėvai, siekdamos bendradarbiauti malonesnis, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti šiuos punktus:

1, visi kūdikiai mūsų parduotuvėje turi visas nuotraukas vandenženklis, WYSIWYG, fizinės objektų bei nuotraukų iš esmės yra vienas prie vieno cento, ir kokybė garantuota.

2, reguliuojamas nugaros pakeitimo:, nes jis yra studijoje fotografuoti, spalvų ir vaizdų skirtumas, nuotraukos rezoliucija kiekvieną kompiuterį, monitorių, vaizdo plokštės ir kitų priežasčių, gali būti neesminių skirtumų, tai yra normalus reiškinys. Pvz., pakuotės maišelis lūžių įtaka dvi sales, nebus grąžinti.

3, spalva: kadangi kiekvieno žmogaus akys, ekranas problema, kokios nuotraukos bus tam tikra spalva, kaip mes paprastai fotoaparatas yra tas pats, vaizdas yra labiau spalvingi, tačiau medžiaga yra slapta, todėl prašome rūpi spalva klientas atidžiai apsvarstyti po šaudyti.

4, vertinimas: įvertinimas: man labai svarbu, kad vertinimo kiekvieno pirkėjo, ir stengtis pasiekti geriausią paslaugą, jei jūs gaunate vaikui, kad nėra patenkinta tuo, ką vietoje, nereikia skubėti vertinti, greitai susisiekti su savininku suteiks jums tinkamo sprendimo būdą, taip pat prašome vertinimo išspręsti šią problemą už jus, yra nuoširdūs.

5, kokybės problemos: vežimas turės specialių pakavimo departamentas, nėra jokių problemų su kokybe, bet negali daryti 100 procentų, no watermark paveikslėlio, produktas iš esmės yra didelis imitacija, jeigu dėl originali, o ne, atleisk, negali gauti. Jei produktas turi savo trūkumų, prašome susisiekti su mumis per 48 valandas nuo jo gavimo,

A. ne kokybės problemų grįžti pašto ir atgal pirkėjas yra atsakingas už save.

Kai grįšite B., prašome užtikrinti, kad pats, kaip ir originali pakuotė, neturi įtakos kito pardavimo, krepšiai ir t.t.

C. gavimo prašome pasirašyti už mane, ir prisijungti pristatymo personalo, prieš tikrinant prekes, be žalos, pvz., jos žmones prisijungti arba iškart po gavimo rastos prekės, sugadintas, ši parduotuvė turi teisę nepriimti grąžinti galite oh!

Taigi parduotuvė, nėra kokybės problema nėra atsakingas už visus. Jei jūs neturite leidžia mums grąžinti prekes, bet nuostolių, sąnaudų, yra pirkėjų patys.

6, dydį problema: kiekviena prekė turi konkretų dydį, kiekvienas žmogus yra skirtingas, M 2C klaidos yra normalu. Aš atsiprašau, aš atsiprašau, aš ne priimti tai kaip nors grąžinti, jei pardavėjas yra kaltas dėl klaidingų priežasčių.

7. Skubus pristatymas problemų: Express bendrovės bendradarbiavo mūsų parduotuvėje paprastai atvyksta įprasto laiko, kartais per dieną ar dvi, vėliau, esant ypatingoms aplinkybėms, ypač blogas oras ir švenčių dienas, bus vėluojama. Dėl skirtingų prekių pristatymo metu, nebus jokio pristatymo savaitgaliais. Be to, kokybės pardavėjų kiekviename padalinyje express " kompanija priklauso. Per vidurį, ten gali būti kai kurių netikėtų veiksnių, tokių kaip blogas požiūris pardavėjų atskirose vietose arba sugadintas sklypų, kurių kai kurie pardavėjai negali prognozuoti. Bet kokiu atveju, jei turite kokių nors nelaimės, prašome susisiekti su mumis.

Naujovė Taip
Modelio Numeris P607
Prekės Pavadinimas Lytwtw s
Rašyti Taškas 0,5 mm
Trinamą Ar Ne No
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen

Panašūs produktai