Už Xiaomi Redmi MI 9 Pastaba 8T 8 9T 10T 7 6 10 X 5 K30 Ultra K20 9A 9C 8A SE Poco X3 NFC Plus Pro Max Mados Pink Leopard Atvejais

€2.32

-14%

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Už Xiaomi Redmi MI 9 Pastaba 8T 8 9T 10T 7 6 10 X 5 K30 Ultra K20 9A 9C 8A SE Poco X3 NFC Plus Pro Max Mados Pink Leopard Atvejais

Aprašymas:

1. Priimti aukštos klasės materia, aukštos kokybės minkšto silikono TPU atveju.

2. Aukštos rezoliucijos su puikus spalvų perteikimas.

3. UV išgydyti, aukštos atsparus įbrėžimams spausdinti.

4. Kompaktiškas, Lengvas, Stilingas.

5. Atsispirti purvą, dėmes ir yra anti-static ir anti-slip.

6. Tikslioji litų atvejais puikiai tinka jūsų telefoną.

7. Galima skalbti medžiagos, lengva valyti.

8. Spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje . Kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

9. jei pasirinkote Nemokamas Pristatymas,tada jūs turite žinoti, kad ji nebus pateikti stebėjimo informaciją ir pristatyti laikas yra ilgesnis nei kitų laivybos metodą .jei jums pasirinkti ,tada susitarta ne stebėjimo informaciją .bet nesijaudinkite per daug ,jis yra pigus ir patikimas .

10. jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis. Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.

11.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų. Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Jei jūs patenkinti mūsų produktą,pls mums 5 žvaigždžių,ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Sam Šarvai
Dizainas Skaidrus
Savybės Pocophone F2 Pro ląstelių Galinį dangtelį krepšiai užkariauti roque lašas laivybos

Panašūs produktai