12Pc/Set Matinis Nagų Dailės Perdavimo Folijos Lazeriu Dangaus Popieriaus Holografinis Metaliniai Lipdukai, Lipnios Lipdukai Chromatines Nagų Apdaila

€1.06

-25%

€1.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lipdukai & Lipdukai.

Elemento Tipas : Nagų Folija Lipdukas

Dizainas :Perdavimo Lipdukai Nagų Lipduką Popieriaus Amatai Holo Lazeris Šviečia

Dydis:20x4cm

Pakuotė:12pc/set Nagų Dailės Folija

Kaip naudoti: 1. taikyti base coat & dry 2. appy perdavimo klijai ir palaukti 30s 3. sumažinti nagų folija pagal jūsų nagų s dydis 4. paspauskite nagų folija ant vinių 10s 5. pašalinti poilsio nagų folija, taikyti viršutinį sluoksnį & dry"

Pristatymas:

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, kai mes gavome jūsų mokėjimą.

Pristatymo terminas:

Paprastai ,prekės siuntimo reikia mano abou 20-60 dienų, kad savo šalyje, Jei jūs negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Grįžti & keistis:

Visi daiktai bus patikrinama ir supakuojama., geros būklės, prieš pristatymas. Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų. Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus. Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus. Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Atsiliepimai:

Prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jus tenkina prekė ir mūsų Paslaugos yra.. ir nereikia palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su mumis .mes visada Išspręsti problemas dėl pirkėjo draugiškas.

Stilius Nagų Folijos Žvaigždėtas Dangus Popieriaus
Medžiaga Specialus plastmasinis
Spalva Daugiaspalvis
Naudoti Nagų Dailė/Nagų Apdaila/Nail Art Salon/ Home "PASIDARYK pats"
Tipas nagų folija,Matinis Folija
Komponentas metalo lipdukas
Prekės Būklė naujas arrivel
Prekės Pavadinimas Asweina
dydis 20cmx4cm
Modelio Numeris Nagų Dailės Perdavimo Folija
Savybė Nagų Lipdukai
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Funkcija Lipdukai Nagams
Kiekis 12 vnt/set

Panašūs produktai