Asmeninį Individualų Anklet Cursive Rose Gold Pavadinimas Karūna Kulkšnių, Kojų Grandinės Apyrankė Pėdų Papuošalai Moterims Vasaros Šalis Dovanos

€3.05

-30%

€4.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Individualų Anklets, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Individualų Anklets, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Individualų Anklets.

Asmeninį Individualų Anklet Cursive Rose Gold Pavadinimas Karūna Kulkšnių, Kojų Grandinės Apyrankė Pėdų Papuošalai Moterims Vasaros Šalis Dovanos, Kad Vadovas, Kaip Palikti Mums Užsakymą Informacijos ? Prašome palikite savo arabų pavadinimas, kai jūs mokate. Patarimai: Pranešimas !!! 1.Grandinės ilgis 23cm = 13+10cm (reguliuojamas) 2.Individualų produktų reikia gamybos laikas 7-10 dienų.Jei norite gauti produktai greičiau, pasirinkti greičiau logistikos metodas. 3.Medžiaga-nerūdijantis plienas,nėra lengva lieti! Patikima Parduotuvė! Patikima Kokybė! 4.jei mes jau sukurta ar produktas jau yra parengti, tuo atveju,mes negalime pakeisti užsakymą informaciją jums ,ir mes negalime atšaukti savo užsakymą, tikimės supratimo.

Prekės Pavadinimas ICFTZWE
Funkcija Vardo Raidę Užsakymą Apyrankės Anklets
Elemento Tipas Individualų Anklets
Formos\modelis Laiškas
Stilius Madinga
Spalva Auksu,Rožinė Aukso,Platinos
Proga šalis,namų
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Individualų Tipą Pavadinimas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Lytis Unisex
Tipas custom anklet
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris DA005
Ilgis 13+10cm

Panašūs produktai