Silikono Formos Didelė Anga Granulių Žavesio Add-a-Karoliukų Apyrankę Dervos Meno "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Amato Įrankis

€2.30

-32%

€3.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Silikono Formos Didelė Anga Granulių Žavesio Add-a-Karoliukų Apyrankę Sakai Papuošalai Amatų Įrankis

Funkcija: Jos Gatavų produktų yra didelės angos karoliukai su skirtingomis angomis, Dydis tinka 2mm/3mm/4mm grandinės apyrankė Tinka Pandora, Chamilia, Carlo Biagi, Zable, ir kiti add-a-karoliukų apyrankės. Juvelyrika Priėmimo Etapai: Tepinėlis pelėsių išleidimo agentas dėl silikono formos Nukentėjo epoksidinės pagal virinto vandens,bet negali paliesti vandens. Sumaišykite epoksidinės tinkamas santykis Maišyti miltelių į epoksidinės Supilkite epoksidinės į pelėsių Laukti, kol epoksidinės gydant sausą , jei yra kai kurios vietos yra ne lygus,galite naudoti švitriniu popieriumi ar kitomis priemonėmis, leiskite jiems atrodo daugiau gražus. Medžiaga:Silikonas Spalva:Skaidrus balta Dydis: išsamiau,skaitykite, Nuotrauka, 1# Apvalūs Karoliukai, Skersmuo:10-12-kaip 14mm, Apdailos Karoliukai, padengti rondelle briaunuotas, Tinka 4mm grandinės apyrankė 3# Apvalūs Karoliukai, Skersmuo:13-kaip 14mm, Apdailos Karoliukai, padengti rondelle briaunuotas, Tinka 3mm grandinės apyrankė 4#Apvalūs Karoliukai, Skersmuo:14-15mm, Apdailos Granulės yra rondelle briaunuotas ir lygus, Tinka 4mm grandinės apyrankė 5#Apvalūs Karoliukai, Skersmuo:12-12mm, Apdailos Granulės yra rondelle briaunuotas ir lygus, Tinka 3mm grandinės apyrankė 6#Aikštėje Rutuliukų Skersmuo:4-6-9-9mm, Apdailos Granulės yra lygus, Tinka 1mm grandinės apyrankė Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 Vnt x Papuošalai Pelėsių .

73611 Naujas Dervos Sluoksnį

Medžiaga Silikono
Elemento Plotis 0cm
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 0cm
Produkto Savybės Dydis tinka 2mm/3mm/4mm grandinės apyrankė Tinka Pandora, Chamilia, Carlo
Elemento Aukštis 0cm
Prekės Svoris 27g
Prekės Skersmuo 0cm
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Modelio Numeris Papuošalai Pelėsių

Panašūs produktai