10VNT/Set Stiprus Skystis, Klijai, 2 Gramai, Aišku, Greitai džiūstantys Klijai, Remonto Klijai Metalo, Plastiko, Odos, Medžio, Porceliano

€1.24

-27%

€1.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skysti Klijai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Skysti Klijai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Skysti Klijai.

Komplektą sudaro: 1 set klijų (10 vnt.) produktas bus modernizuotos, nuolat, išvaizda ir spalvos gali būti keičiamos, prašome don ' t mind. Ir imtis svarstyti prieš vietoje jo užsakymą, jei turite prašymą spalva ar išvaizda. Tinka metalo, plastiko, odos, medžio, porceliano. Ilgis: 6.8 CM naudoti 502 klijai tinka namų, buities, darbo ar automobilių remontas. Gali būti sujungta su porceliano, keramikos, medžio, odos, gumos, plastiko, metalo, išpilti kartono ir kai kurių sintetinių medžiagų (pvz., PVC, ABS ir polistireno) netinka polietilenas, teflonas, PS putų arba sintetinių pluoštų. Dėl specialių medžiagų, rekomenduojama atlikti nedidelį plotą bandymo lipdukai Funkcijų Express Galios Formulė Galima įklijuoti įvairių medžiagų, Lengva atidaryti ir niekada blokas. Express Džiovinimo Stiprus sukibimas skystas preparatas gali būti įterptas į mažus trūkumus Adatos formos antgalis, plačiai naudojami. Instrukcijos: Švarus ir sausas, plotas turi būti įterptas. Prisukite antgalį pagal laikrodžio rodyklę ir buteliuko dangtelį pierce antspaudas pats, tada pasukti butelį kamščiu prieš laikrodžio rodyklę ir švelniai paspauskite apačioje vamzdžio naudoti. Taikyti super klijais vienas klijavimo paviršių, ir tada paspauskite abiejų pusių maždaug dešimt sekundžių norėdami rasti. Uždarykite dangtelį ir laikyti sausoje vietoje, esant žemai temperatūrai; Tai klijai yra savotiškas greitai klijai, kuris yra skaidrus skystis, ir nėra daug pėdsakų koloidų po klijais yra geras.

Modelio Numeris Stiprus Skysti Klijai
Tipas Skysti Klijai
Gaminio Numeris LD1514

Panašūs produktai