Realme XT X2 Padengti Anglies Pluošto atsparus smūgiams Minkštos TPU Šarvai Atveju KOLEGA A1K Realme C3 5 6i Q Pro A7 A5S Reno 2 Z Ace A9 A5 2020 m.

€2.47

-24%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Dėl Kolega Atveju,Smūgiams Atsparus Minkštos TPU Anti-pirštų atspaudų, Pilnas Apsauginis Telefono Atvejus šioje byloje skyrė daugiau sukibimas vertus,telefonas yra suspausta nėra šiek tiek slidus,kad Fit yra puikus žaisti ir lengvai gauti ir išjungti.telefonas jaustis saugus, jei nukrito Jis yra labai tvirtas ir stilingas. Jis gali apsaugoti telefoną nuo įbrėžimų, įdrėskimų ar ženklai apie bylą ir apsaugoti telefoną nuo nedidelių patenka dizainas ir funkcionalumas buvo gerai,teigiamas yra mygtukai linija iki gana gerai, ir yra lengva naudotis. Šiuo atveju buvo puikus! Jei jūs kopimo kopėčios, kėlimo dėžės ir suteikti jai geros treniruotės visą dieną. Jis kabo ant labai gerai,Geras produktas ir kaina!

Funkcija Antidetonaciniai
4 funkcija KOLEGA Realme XT X2 Anglies Atveju
Savybės Anglies Pluošto, Minkšta Atveju
Funkcija 1 Drop-įrodymas Byloje Sunkiųjų Minkštos TPU
Tipas Įrengtas Atveju
Dizainas Paprastas
2 funkcija Gana Telefono Coque Carcasa Rubisafe Fundas
3 funkcija Ultra plonas, atsparus smūgiams Visą Protectio Galinį Dangtelį
Prekės Pavadinimas SLEVE
Funkcija 5 Telefoną Atveju KOLEGA A1K
Suderinamos Prekės KOLEGA

Panašūs produktai