Subtilus Everlasting Flower Red Rose Pasiūlyti Žiedas Langelį, Kalėdų, Valentino Dienos Dovana Gimtadienio Dovana Mergaitėms

€2.04

-26%

€2.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes.

Savybės:

Medžiaga:Akrilas

Pavadinimas: Žiedas dėžutę

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:5*5*5cm

Kiekis:1 vnt

Svoris:48g

Aprašymas:

1.Konservuotos gėlės yra pagaminti iš natūralių nuskintų rožių, ji gali trukti 3-5 metų, jis simbolis savo amžiną meilę, savo amžiną draugystę, savo ilgalaikį laimingą gyvenimą.

2.Tai puiki dovana šeimai, meilę artimųjų ir draugų, jis gali suteikti daug laimės ir meilės, beveik visais atvejais, pavyzdžiui, Valentino Diena, vestuvės, pasiūlymą, Kalėdų, party, gimtadieniu, Padėkos Diena ir sukaktis.

3.Gėlė yra žydinčių ,crystal akrilo dovanų dėžutė, suteikiant šį išaugo daugiau skaidrios ir išskirtinį jausmą. Dėžutėje yra žiedo formos dėžutė, suteikia daugiau romantišką atmosferą, ir kad meilė dar viena žavinga.

4.Tai aukštos kokybės rankų darbo rožė, todėl nėra toksiški ingredientas, jokios rizikos, žiedadulkių alergijos, nr. stinky kvapas. Tiesiog neužmirškite, išvengti skysčio pavidalu, tiesioginių saulės spindulių, aukštos drėgmės, temperatūros ir kvapnus pasakojimas.

Pakuotės turinys:

1*Žiedo dėžutę

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Modelis NĖRA
Proga Gimtadienis
Skaičius, Vnt 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Gėlių Raudona Rožė, Pasiūlyti Žiedo Dėžutę

Panašūs produktai