LMDZ 120 Vienetų Mezgimo Nėrimo Mezgimo Žymekliai Spalvinga Mezgimo Žymekliai Nėrimo Įrašų su 9 Vienetų Big Eye Siuvimo Adatos

€3.15

-41%

€5.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Paketas Apima

1 x Adata butelis 1 x Plastikinis saugojimo dėžutė 120 x Plastikiniai mezgimo ženklų(10 Spalvų) 9 x Big eye siuvimo adatos (2inch*3/2.3 colių*3/ 2.7 colių*3)

Aprašymas:

1.Ženklas siūlių saugiai, kuri yra naudinga ženklinimo pradžios ir pabaigos modelis siūlių. Big eye adatos yra taip pat praktinės priemonės, mezgimo projektų. 2. Šių megztinių mezgimo ženklų ateina su patogiu 10 kameros laikymo dėžutė su uždaroma dangteliu sandėliavimui. 3.Šių fiksavimo žiedą dygsnio ženklai gali būti naudojami mezgimas, mezgimas, "PASIDARYK pats" rankdarbiai ir kiti projektai.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas LMDZ
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Fiksavimo Mezgimo Žymekliai
raktinis žodis stiching žymeklis
Pavadinimas nėrimo mezgimo žymekliai
Tipas Nėrimo fiksavimo dygsnio
Tipas Didmeninės No
Numeris SUP-00045
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Aukštos Kokybės Nėrimo Kabliuko
Naudoti Mezgimo
Kiekis 120 vnt
Elemento Tipas Nėrimo Įrašai( 12pc/kiekviena spalva)
Fitneso mezgimo, mezgimo žymekliai

Panašūs produktai