Lipni Žievelės ir klijuoti Juoda Metro Plytelių Backsplash 3D Mozaika, Sienos Lipdukas Lipdukas "PASIDARYK pats" Virtuvėje, Vonios kambaryje, Namų Dekoro Vinilo

€2.85

-45%

€5.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sienų Lipdukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sienų Lipdukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sienų Lipdukai.

Informacija Apie Produktą. * Pruduct Pavadinimas : Namų Dekoro Mozaikos Plytelių, Vonios kambarys, Virtuvė, Nuimamu 3D Tapetai Folija Lipduką "PASIDARYK pats" * Medžiaga : Aliuminio Byla, Epoksidinės Dervos IR PET. * Dydis : 27cm X 25,5 cm (10.6" X 10"colių) / Lapas * Įdiegti Methode : Lengva Lipdukas (Nuimamas) * Stilius : 3D Plytelių Sunkiųjų Juoda Spalva [LENGVA VALYTI]

Imituoti plytelės, kad viršelis minkštas vinilo kinas conduce išvalyti purvą , builting atvira, lengva jausmas, kad mūsų namuose patogiai.

Pagyvinkite savo gyvenimo erdvę su blizgus žievelės ir klijuoti plytelių

Vandens nebus moldering siena kada nors.

Jums, jūsų šeimai.

Šie stabdžių pelėsiais metro backsplash plytelės yra puikus undecorate dušo kambarys.

Dekoro yra paprastas, grynas meilės šeimos

Nenugalimas efektingas juodas yra jos ryškumą ir prašmatnus, ramus su kitomis spalvomis. Ne nerimauti apie tai, kaip papuošti mūsų namuose.

Smagiai veiksmų apdailos palaikyti aplinką švarią

✪Savybė : Atsparus Vandeniui, Pelėsiui & Dampproof .

Mes kepimo kasdien, tai reikia, juos išlaikyti virtuvės aplinką švarios. Šios plytelės gali veiksmingai užkirsti sienos tampa išėjęs iš mados.

✪Mus visus norėjo namų kambarį, bet mes norėjome, kad atrodytų, smart, taip pat Nulupkite ir Klijuoti prie Sienos Brūkšnį Plytelės yra vienas iš geriausias pasirinkimas.

✪Nenugalimas efektingas juodas yra jos ryškumą ir prašmatnus, ramus su kitų spalvų, leidžia jums nustatyti jūsų asmens spalvų sistema dekoravimo.

Modelio Numeris W17
Temos Modelis
Medžiaga Derva
Specifikacija Single-piece Package
Modelis 3D Lipdukas
Scenarijus SIENOS
Klasifikacija Grindų Lipdukai
Stilius Kietas
Prekės Pavadinimas Yiyasu

Panašūs produktai