Ultra Plonas, Matinis Silikonas Padengti Atveju " Samsung Galaxy J8 J6 J4 2018 S8 S9 Plus S10 S6 S7 Krašto j3 skyrius J5 J7 2016 2017 Minkštos TPU Atveju

€1.04

-29%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Ypatybė :

1. Ultra plonas, Lankstus Silikagelio MatteTPU Padengti.

2. Purvo atsparus, atsparus Smūgiams , Anti-Slydimo, Atsparus Įbrėžimams.

3. Prieiga prie visų valdiklių ir funkcijos , puikiai suprojektuoti garsiakalbių, mygtukų, kameros ir uostus ir kt.

4. Dizainas Geriausiai Rodo, 100% puikiai tinka dėl savo sumanaus telefono.

5. Minkštos TPU Atveju, naudojant Aplinkai Draugiškas TPU medžiagos ir ypatingas procesas produkto.

6. Vidinis specialios tekstūros dizainas ir naudoti skirtingus lūžio procesą, pagerinti regėjimo patirtį ir tai yra vandens ženklas atsparūs ir anti-pirštų atspaudų.

7. Ypatingas procesas dėl korpuso daro produktą atrodo labiau išskirtinį ir madingi, blizgus paviršius, daro ją patrauklesnę.

Apie Produktus :

Kai gaunate prekes, jei produktai, skaldyti ar ne, satisf su juo, Prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, mes išspręsti klausimą jums kuo greičiau.

Apie Laivybos :

1.Normalus transportavimo laiką, reikia nuo 25 iki 60 dienų.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome don\ \ \\ \ 't open ginčas, ir susisiekite su mumis! Mes išplėsti pristatymo dienos jums .

2.Jei užsakymo suma kainą

3.Jeigu jums reikia visą stebėjimo ,prašome pasirinkti \\\'Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu\\\" arba \\\'Basilico-pica.lt Standartinis Metodas\\\", ir pridėti pinigų sekimo.

Pakavimo Apima:

1* Minkštos TPU Matinis Telefono dėklas Samsung Galaxy

Foto Parodyti:

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FHIR
Tipas Įrengtas Atveju
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"
Dizainas Paprastas

Panašūs produktai