1 Dėžutė tikrą Derinį, Džiovintų Gėlių Kvapų Žvakė Dervos Papuošalų Sausų Augalų Paspaudus Gėlių Priėmimo Amatų "PASIDARYK pats" Accessor

€2.81

-18%

€3.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Pastaba: Kai kurios gėlės gali būti pakeisti pagal žydėjimo sezono !!! Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Everlasting flower " (Konservuoti Šviežių Gėlių), tvarkomi per keletą sudėtingų procesų, pvz., dehidratacija,spalvos, džiovinimo ir miršta. Visą džiovintos gėlės yra labai trapūs ir lengvai patenka. Bet everlasting flower " buvo elgiamasi su nemirtingumo išlaikyti tam tikrą minkštumo, todėl gėlės mažiau trapi. Amžinos gėlės(Konservuoti Šviežių Gėlių) gali išlaikyti šią švelni, lengva formuoti, o ne lengvai susidėvi. Taigi, tai skiriasi su pilna sausų gėlių. pls pastaba šis. Specifikacija: Neprivaloma tipas: A,B,C,D,E,F,G,H Medžiaga: Džiovintų gėlių Spalvos: Spalvų ir stilių, džiovintų gėlių išsiųsti atsitiktinai, prašome natūra teikiama pirmenybė. Kiekis: 1box(apie 30g) Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1box x Džiovintos Gėlės(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Neprivaloma tipas A,B,C,D,E,F,G,H
Produkto Savybės Džiovintos Gėlės
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Modelio Numeris Džiovintos Gėlės
Papuošalai Išvados Tipas Džiovintos Gėlės
Medžiaga Džiovintos Gėlės
Kiekis 1box(apie 30g)
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Kilmės KN(Kilmės)
Pastaba Kai kurios gėlės gali būti pakeisti pagal žydėjimo sezoną

Panašūs produktai