Žvaigždėtas dangus gelio rašiklis 6 Vnt / Set boligrafo Nustatyti Kawaii medžiaga pieno stiklo mielas kalem gelio rašikliai stacionarių papelaria

€1.67

-22%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gelio Rašikliai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Gelio Rašikliai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Gelio Rašikliai.

Karšto Prekės

$4.74 $4.99

$7.97 $12.26

$10.36 $14.8 Žvaigždėtas dangus gelio rašiklis 6 Vnt / Set boligrafo Nustatyti Kawaii medžiaga pieno stiklo mielas kalem gelio rašikliai stacionarių papelaria apie mūsų produktų Pardavimo, Produkto Įvaizdį, 1cm=0.39 colių 1 colis =2,54 cm Šiltas Patarimas: 1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Dėl logistikos ir po pardavimo

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes duoti jums 5% NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų . Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Prisitaikyti prie minios berniukai ir mergaitės
Tipas Gelio Rašiklis
style6 gelio rašiklis kawaii
Trinamą Ar Ne No
Prekės Pavadinimas YOUQIWJ
Funkcija Flamingo caneta
Spalva Žvaigždėtas dangus gelio rašiklis
style8 boligrafo
style7 boligrafo Rinkinys
style5 lapices
Gelio Rašiklis Rašalo Tipas Gelis-Rašalo
Rašyti Taškas 0,5 mm
Pakuotė Atskiros pakuotės
Gelio Rašiklis Rašalo Funkcija Normalus
Kilmės vieta Kinija yiwu
Modelio Numeris SB-266
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
Medžiaga Gelio Rašiklis

Panašūs produktai