5D Diamond Tapybos Taško Gręžimo Pen "PASIDARYK pats" Amatų Siuvimo, Siuvinėjimo Įrankis Kryželiu Priedai Undinė Taško Gręžimo Pen

€1.91

-29%

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

Nuotraukų Pasirinktinis: Tai populiariausias mados pasaulyje tiesiog klijuoti kalnų krištolas, deimantas baigti savo tapybos vidaus apdaila,taip pat galite tai padaryti su savo chinldren ar šeima .

Diamond Paveikslas: Ji yra labiausiai populiarus mados pasaulyje tiesiog klijuoti kalnų krištolas, deimantas baigti savo tapybos vidaus apdaila,taip pat galite tai padaryti su savo chinldren ar šeima . Sveiki atvykę į DP Akmens Parduotuvė, Parduotuvės pavadinimas: Žanras: kvadratiniu/Apvalus deimantas tapybos Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų Spalvų Kiekis: 10-60 Apie Spalvas, Gręžimo: 100% kvadratiniu/apvalus grąžto Medžiaga: Square/Apvalus Dervos Diamond Nuotraukos dydis: kokio dydžio gali būti pritaikyti Apie Rėmelis: be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos nusipirkti Drobės Rėmo Komplektas: Roll up , Išvengti Raukšles pakuotę Įeina: Pilnas gręžimo diamond , spausdinta medžiaga, įrankius Mes visada išsiųsti prekes per 7 dienas po apmokėjimo. 1, Jei jūs lašas laivybos , prašome susisiekti su mumis , mes galime parengti daugiau inventoriaus , Laivas greitai jums (1-2 dienos) . 2, Jei norite gauti produktą, greičiau , palikite mums žinutę mums . ačiū . Kokių nors problemų , prašome susisiekti su mumis greitai . Mes galime bendradarbiauti vieni su draugais. Prašome atkreipti Dėmesį, : mozaika, tapyba ne HD vaizdą, jie yra skirtingi, įvairių stilių. Diamond Tapybos dydį (nuotraukos ne ekrano dydis (turėti 1-2 cm paklaida). Mozaika, tapyba ne didelės raiškos (HD) vaizdas. jie skiriasi nuo meno stilius. didesnis dydis bus efektas geresnis! dėl mažo poveikio dydis yra prasta, mažo dydžio, tinka pradedantiesiems ir vaikams praktika, ačiū ! Q: Ar diamond gręžimo drobės užbaigti ? A: Dear friend , visi mūsų produktai yra Visiškai gręžimo, dažymo , tai yra 100% gręžimo , pilnas gręžimo , visą drobės reikia gręžimo diamond . Q: Kas yra formos deimantų tapyba? A: Dear friend , diamond yra Kvadratinių/Apvalus Deimantas Siuvinėjimas . Q: Kas kokios pakuotės, naudojamos dažymo ? A: Dear friend , visi mūsų produktai yra Gerai Supakuoti , ( susukti Popieriaus maišeliai) , mes paketo carfully befoer prekes išsiuntė . Q:Kaip ilgai aš teiksiu googs po to, kai aš sumokėta mano, kad ? A: mes bus išsiųsta jums prekes 1-4 darbo dienas po to, kai jums sumokėjo savo užsakymą , jūs gausite savo prekes 15-60 dienų .

Apie Apvalus deimantas

Raundas perlus - nuo spalvoto akrilo, suteikia žvilgesio 3D efektai. Linijos nereikia būti suderintos per dėjimo procesą. Pasibaigus, nebus jokių pažeidimų. Išdėstymas greičiau, nes yra spalvotieji pieštukai komplektas.

Apie aikštės diamond

Aikštėje akmenys - iš spalvoto akrilo, taip pat puikiai pilamas į šviesą. Aikštėje strasses užpildyti labai gerai visiems laisvos vietos. Po baigimo, jei jūs išlygintas eiles, nuo nuotraukos bus puikus .

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje). 3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento. 4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį. 5. Jei klijuoti deimantų, kad negerai plotas, dažymas, pašalinti diamond su pincetu.

6. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

Modelio Tipas Animacinių filmų
Rėmas No
Gaminti Stilius PASIDARYK pats/nebaigtų diamond tapyba
Gręžimo stilius 100% gręžimo , pilnas gręžimo , visiškai gręžimo
Naudojimas Pagrindinis puslapis/Hotel/Office/Vestuvių decoratio/Sienų lipdukai/Kalėdos/naujieji Metai
Prekės Pavadinimas magijos meistras
Diamond Tapybos Užbaigimas Reikia jūsų Rankų darbo Medžiaga Diamond
Įklijavimo Srityje Pilnas
Spalvų skaičius 10-60
Privalumas Dėl Pardavimo; Nemokamas Pristatymas; Pirkti Tiesiai Iš Kinijos
Tipas Diamond dažymo,Siuvinėjimo Diamond
Rombo Formos ROUND
Drobė Pakavimo Suvyniotos/popierinis maišelis pakuotė
Naudoti Paveikslai
Stilius Europa
Medžiaga Skalbiniai medvilnė/dervos deimantų atspausdinta drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Išorinės Pakuotės Krepšys
Forma Vieną

Panašūs produktai