Futbolo ir Krepšinio Lėlės Tikslas mini-3-5 cm, Aukštis Metalų Lydinio, ABS Kamuolys Futbolo Stalo Lygos Trofėjų Kolekcines Dovana

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lėlės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigios Lėlės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Lėlės.

Prekės Pavadinimas: Soccerwe

Dydis : 3-5 cm aukščio

Medžiaga : Metalų Lydinio ( G pateikė derva , E, pagamintas pagal abs plastikas);

Pakuotė : su atskirų PP MAIŠAS

Svoris: A&D 25 g ,B&C 46 gramų; J 60 gramų; K 46grams. Mes taip pat turi soccerwe futbolo lėlės sandėlyje , galite paprašyti pardavėjo, už juos.

1. Dėkojame už jūsų pirkinių iš mūsų parduotuvės,sveiki .Jūsų geriau suprasti mūsų introdcution yra mūsų laimingas dalykas. 2.Po aviopasts visada naudokite bendras laivybos metodai prekes, galite naudoti olandijoje paštu,hongkong post ,šveicarijos paštu , po singapūras,Kinija paštu. Ji paprastai trunka apie 15-60 dienų į savo paskirties vietą ,pagal differnt šalyse jis turi įvairių atvykimo laiko. Tačiau ,jei tai atsitinka kažkas ne atvykti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo laiku . Išskyrus tuos atvejus, oro paštu , paštu, jūs taip pat gali pasirinkti, DHL , "FEDEX", UPS, TNT ARAMEX ir kt. jie greitai pristatyti krovinio , tačiau gali atsitikti taip, turi mokesčių ar kitų rinkliavų paskirties šalių, todėl jūs turite būti atsargūs . 3. Mes siūlome geriausią kokybės ir klientų , todėl donot įdomu, mes atsiųsime jums prekes, ar ne,blogos kokybės, ar gera kokybė , mes turime mūsų tikslas aptarnavimo mūsų truely klientams. 4.Po savo prekės atvykimo , jūsų kitas žingsnis yra palikti savo 5 žvaigždučių atsiliepimus į mūsų parduotuvėje komentarą , jūsų palaikymas verčia mus padaryti dar daugiau gerų paslaugų.

BJD/SD Požymis lėlė
Savybės Modelis
Mfg Serijos Numeris Fantazija
Matmenys 3-5 cm
Baterija no
Elemento Tipas Lėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Sertifikavimo CE
Lytis Unisex
Sportas Futbolas
Tipas Mados Lėlės
Temos Sportas
Įspėjimas chokes
Modelio Numeris mini metalo trofėjus
Medžiaga Metalo
Forma 1/12
Amžius > 3 metų
Prekės Pavadinimas Lanyindi

Panašūs produktai