6 Lakštai Lenktynių Super Sportinis Automobilis, Scrapbooking Bagažo Nešiojamas Burbulas Lipdukai Atlygį Vaikas Vaikų Žaislų Fabrikas Tiesioginio Pardavimo

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Lipdukai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Lipdukai.

Aprašymas

**Būklė: 100% Naujas,su paketas

**Kiekis: 6 lapai

**Medžiagos: PVC burbulas reljefiniai lipdukai

**Dydis: 6.7 x 2.75 colio (17 x 7 cm) viename lape

**Spalva :kaip nuotraukose

Pastaba: Dėl kokybės skirtumus tarp skirtingų monitorių, nuotrauka turi šiek tiek chromatism su realiais prekei, prašome suprasti! Ačiū

Pristatymas

**Savo daiktus paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dieną gauti išvalytas mokėjimą.

**Visi daiktai bus išvežti į jūsų pirkėjo adresą, prašome įsitikinkite, kad jūsų Paypal adresas yra atnaujintas ir teisinga. ** * Jei užsakymą daugiau kaip $12, prekės bus išsiųstos, Kinija Paštu, Oro Paštu, su sekimo numeriu . *Jei užsakymą mažiau kaip $12, prekės bus išsiųstos, Kinija Paštu Mažas Pakelis be sekimo numerį . **Prašome suprasti, kad gali vėluoti bet laivų avarijų atsitikti, prašome būti kantriai laukti, kol juos.

**Jei siuntos vertė ne didesnė kaip tikimasi, pristatymo laikas, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo .

Grįžta

Galite grįžti elementą atgal į mus per 14 dienų, jei nesate patenkintas, prekė turi būti tos pačios būklės, kaip kai pirko, jums bus atsakingas už grąžinimas prekių, jei nėra kokybės klausimais.

Klientų Aptarnavimo & Kontaktai

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ,mums bus labai malonu jums padėti. Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau, laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Atsiliepimai ir Išsamios Pardavėjas Reitingai

**Mieli pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį. Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

**Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Ačiū!

Svoris 0.001Kg
Plotis 7cm
Savybės Labai gražus,Labai mielas
Modelio Numeris ST0001-30
Ilgis 17cm
Garantija Nuolatinis
Prekės Pavadinimas TOYSFORKARRY
Aukštis 0.2 cm

Panašūs produktai