Filmą Įkvėpė Mirties Relikvijos Karoliai Vedlys Choker Karoliai Geometrinis Trikampis Karoliai & papuošalų Pakabučiai

€1.06

-19%

€1.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas.

Filmą Įkvėpė Mirties Relikvijos Karoliai Vedlys Pakabukas Sidabro Karoliai Geometrinis Trikampis Karoliai & Karolius, papuošalai technologija: galvanizavimo Įpakavimas: 1 VNT į opp maišelį Sąlygos: 100% naujas Greitai Express: Užsakymas>150$ DHL/FEDEX/UPS/EMS.

Nes kiekviena monitorius skirtingas, spalva nuotraukoje šiek tiek kitokia. Taigi ne prašyti kokybės. Beje, matmenys yra rankinis matavimas, todėl tai bus klaida. Klaida diapazonas: ± 3 cm, ± 5g, Jei jums gauti sugadintus produktus, palikite mums žinutę ir produktų nuotraukų į mus. Jei tai tiesa, mes grąžinsime jūsų pinigus. Jei jūs pirkti produktus per daug dovanų, mes galime padaryti, maišeliai. $ 0.3 / per maišelį, Jei turite kokių nors problemų, apie bet kokius produktus, jūs galite susisiekti su manimi per Trademanager arba palikite mums pranešimą dėl Basilico-pica.lt. Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas

Funkcija Skambučių Priminimas
Metalų Tipas cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Šalis
Prekės Pavadinimas SONGCHANGJEWELRY
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Pakabukas Dydis 3.2*3.1 cm
Medžiaga Metalo
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Lytis Unisex
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Suderinamumas Viskas Suderinama
Elemento Tipas Karoliai
Formos\modelis GEOMETRINIO
Modelio Numeris N429

Panašūs produktai