20Pcs Šilumos Trinamos Rašiklio Šerdelės, Nyksta Trinamos Rašalo Audinio Žymeklis Parkeris Audinio Amatų Už Kratinys Siuvimo Reikmenys

€4.43

-30%

€6.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Ką jūs gausite: 1pieces šilumos ištrinti rašikliai su 20pcs audinio ženklinimas, šerdelės, 4 spalvų. Gausiai kiekį galima naudoti ilgą laiką.Į tušinukai šerdelės, laikymo trukmė yra iki vienerių metų ir galiojimo terminas yra ilgesnis nei šerdelės, rašikliai ir kitų pardavėjų. Spalvos: Kaip nuotraukoje parodyta,yra 4 spalvų šilumos ištrinti rašikliai ir šilumos ištrinti šerdelės, rašikliai, juoda, mėlyna, balta ir raudona.Prašome patikrinti ant audinio prieš naudojimą. Kai kurie audiniai netinka, ir odos audiniai geriausiai. Šilumos trinamos audinio padaryti: greitai touch geležies ir prekių ženklai yra dingo, nepalieka likučių, kad netvarka jūsų drabužių ar audinių, skirtingai nuo siuvėjų kreida, mūsų siuvimo žymekliai nebus rub toli iki you ' ve baigė savo projektą. Tiksli ir paprasta laikyti : Su Pen. Jie gali būti laikomi gerai, kai nenaudojamas .Pen kepurės funkcija kišenėje įrašus taigi, mūsų audinio ženklinimas, rašikliai yra visada po ranka. Naudojimas: Quilting ir Siuvimo Ženklu, Rašikliai su extra-fine 0,7 mm raštu taškų, padėti parašyti tikslios linijos, taip pat patogu matuoti ir iškirpti daug kvadratų.

šerdelės dydis apie 13cm
Spalva mėlyna,rožinė,juoda,sumaišyti
Produktas šilumos trinamos šerdelėmis
Medžiaga Plastikiniai
Bylos Dydis apie 14cm
Funkcija Aukštos temperatūros dingsta
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 20pcs korekcijai +1pc atveju
Naudoti Kryželiu
Prekės Pavadinimas MULTIONS
Tipas audinio žymeklis parkeris

Panašūs produktai