Grybų Skaidrus Aišku, Silikoninis Spaudas/Sandariklis, skirtas "PASIDARYK pats" scrapbooking/nuotraukų albumą Dekoratyvinis aišku, antspaudas M1283

€2.34

-5%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antspaudai, Namai Ir Sodas, Pigūs Antspaudai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Antspaudai.

Jei jums rasti produktus susmulkinti arba trūksta kai gauna sklypas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes visada suteikti jums patenkinti rezultatu!

Dydis:11 x16cm

Medžiaga: silikonas

Įpakavimas: 1pc/daug

Fantastinis dizainas jūsų kvietimai/ kortelės/ vokai

apmokėjimas: 1). Prieš pateikdamas užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei jie turi kokių nors klausimų. 2). Prašome mokėti už užsakymą per 2 dienas nuo užsakymo pateikimo. 3). Įsitikinkite, adreso ar telefono numerio (patogu) / postal code jų yra teisingi kairėje. Mes išsiūsime prekes su jais po adresą į savo Basilico-pica.lt. Jei jums reikia pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis, kol mes laivas pakuotės. 4). Mes nesame atsakingi už bet vietos akcizų ar mokesčių, iš jų žemės. Nemokamas pristatymas kaina neįeina importo mokesčius. pristatymas: 1). Jūsų užsakymas bus apdorotas per 7 dienas po apmokėjimo. 2) .Kinija Paštu, Oro paštu, paprastai trunka apie 15-40days gauti jūsų adresu (tai užima daugiau laiko); EPS poreikius 5-10 darbo dienų; "Fedex" turi 4-8 darbo dienas, DHL ir UPS trunka 3-7 darbo dienas. 3). Mes? Vėl ne bet koks delsimas užsakymų, kai mes turime išsiųsti juos. Kadangi greitis siunta yra už mūsų kontrolės. 4). Bet importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjai? S atsakomybė. 5). Nedvejodami susisiekite su mumis, bet laivybos problema, mes suteikti jums su tenkinančio atsakymo. Nereikia pateikti diskusijos neprivaloma. Dar kartą ačiū!! Atsiliepimų: 1) .teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Palikite 5 žvaigždžių konsultuojantis su mumis jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas. Mes siūlome jiems geriausias kainos ir geresnių paslaugų, kai jie padaryti užsakymą, kitą kartą. 2). Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atviras ginčas dėl Basilico-pica.lt. Mes padėsime jums išspręsti problemą. Suteikite mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Mes suprantame, liūdesio, kad jie galėjo, jei užsakymo negerai, tačiau mes stengiamės suteikti jiems patenkinti rezultatais. 3). Mums rūpi kiekvienas klientas, ir mes visada pasiruošę jiems padėti. Mes tikimės, kad ilgalaikius verslo santykius su jais!

Tipas Standartinis Antspaudas
Prekės Pavadinimas HUANGYINGJUAN
Naudoti Asmeninį Moto
Medžiaga Guma
Modelio Numeris M1283

Panašūs produktai