Natūralus Akmuo, Matinis Amazonitas Apvalūs Karoliukai Papuošalai Priėmimo 4/6/8/10/12mm Perles Prarasti Tarpiklis Karoliukai "Pasidaryk pats" Apyrankės Karoliai

€1.15

-31%

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, laisvas karoliukai, akmens karoliukai, Natūralaus Akmens Karoliukai.

Natūralaus Akmens Karoliukai Sklandžiai Spalvinga Amazonitas Akmens Turas Prarasti Karoliukai Papuošalai Priėmimo 15.5 cm 4/6/8/10/12mm-F00204

Svarbi Pastaba:

Ilgis: 15.5 coliai/kryptis

4mm 91pcs karoliukai vieną kryptį

6mm 61pcs karoliukai vieną kryptį

8mm 46pcs karoliukai vieną kryptį

10mm 36pcs karoliukai vieną kryptį

12mm 30pcs karoliukai vieną kryptį

Kaip 14mm 23pcs karoliukai vieną kryptį

( Kaip mes gamyklos masinės gamybos,todėl sakome, kad įmanoma mažiau kaip karoliukai vieną kryptį 15.5 cm. Ten gali būti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Prašome leisti šiek tiek matavimo klaidų. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. .) Prekės Nuotrauka Ekranas

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Pristatymas Metodas

Pristatymo Terminas

Laivybos Mokestis

Kinijos Oro Paštu

8-20 darbo Dienų Pasaulyje

Nemokamai!!

DHL

5-8 Darbo Dienas

mes už pašto remiantis faktinės laivybos kaina. Jei perkate daugiau, mes stengiamės padengti dalį jūsų laivybos mokestis.

EMS

5-10 Darbo Dienų

Pristatymas Modernizavimo Paslaugų" , informacijos taip:

kai iš viso prekę pasiekti 200US$, mes siūlome NEMOKAMAS Greitas pristatymas paslauga, 3-7 darbo dienas

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo . Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas. Prašome leiskite man žinoti. visa grąžinamoji išmoka, pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma. Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mane nebent tai mūsų kaltė. Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą. Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome kreiptis confort leiskite man žinoti pirmą kartą. Aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Matinis Amazonitas Tarpiklio Karoliukai
Išorinis Skersmuo 8mm
Raktinis žodis Natūralaus Akmens Karoliukai
Prekės Pavadinimas GMB724
Medžiaga Mūrinis
Pastaba Accepet Dropship,OEM,Pritaikyti
Metalo Tipas NĖRA
Prekės Svoris 10g/20g /40g/60g/80g
Naudojimas "Pasidaryk pats" Juvelyriniai dirbiniai, Todėl apyrankės ,karoliai, auskarai
Kilmės KN(Kilmės)
Tegus Akmuo
Modelio Numeris lb00204
Elemento Tipas Karoliukai
Bauda ar Mados Mados
Prekės Forma Apvalios Formos

Panašūs produktai