Senovinių Rankų Darbo Odos Pultelio Laikiklis Raktų Žiedas Lydinio Key Chain Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Moterų Ir Vyrų Papuošalai Geriausias Draugas Dovanų Maišelis Priedai

€3.29

-40%

€5.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

Dėkojame už jūsų atvykstant į mūsų parduotuvėje , mes teikiame dropshipping/didmeniniams Mes tikimės sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis! Prašome atkreipti dėmesį 1.Kai užsakymą, prašome užpildyti adresą, vardą, pašto kodą ir kontaktinį numerį atidžiai. Jei esate rusijos draugas; prašome pateikti savo vardą ir pavardę taip, kad mes galime sėkmingai pristatyti savo prekes. Brazilijos klientai, prašome užpildyti gavėjo asmens mokestis ID (CPF) reikiamu formatu pagal platformos reikalavimus, pateikdamas užsakymą: 000.000.000-00 Jei ne teisingai užpildyti, jūsų paketas bus būti negali užbaigti muitinės ir terminalo pristatymo. 2. Apie dydį informaciją apie produktą Paprastai dydį informacija bus užpildyti Pagrindinių Diagramą arba Suvestinės Specifiką (Produkto Informacija), jei jūs vis dar nepavyko rasti tai, prašome susisiekti su manimi. 3.Nuotraukos ir materialus objektas gali būti nežymus skirtumas , Prašome kreiptis į tikrasis produktas gavo. 4. dėl skirtingų gamybos partijų.Prašome leisti 0.2 cm-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. 1 cm = 0.3937007874016 colių 1 colis = 2,54 cm 5. Apie stebėjimo informaciją Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje: https://global.cainiao.com (įėjimas sekimo numerį) 7.Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto. Jei tai yra laiko gauti prekes be gauna užsakymą ar gauti pažeistas produkto, prašome susisiekti su mes. Prašome neatidaryti ginčus, aš tikiuosi, jūs galite suprasti. jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, leiskite spręsti problemą kartu. Patenkintas, kad gautų produktų, prašome pateikti 5 žvaigždžių pagirti. labai ačiū.

key chain vyrai pora keychain
Suderinamumas Viskas Suderinama
Medžiaga Lydinio + Odinis
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Stilius Derliaus
Ilgis 14CM
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas cinko Lydinys
moterys priedai prabanga keychain
Bauda ar Mados Mados
Metalo spalvos Antikvariniai Sidabro Padengtą
raktų žiedas moterims Automobilio Raktas Grandinę
Formos\modelis ROUND
Modelio Numeris 20202163
Proga Dalyvavimas,Dovana,Pobūvių,Vestuvių,Jubiliejų
Lytis Unisex
Oda Plotis 1.1 cm

Panašūs produktai