Auto Kvarcas Laikrodžio Automobilių Interjero Klijuoti Ant Laikrodis Aukštos Klasės Auto Automobilio Prietaisų Skydelio Laiko Rodymas Laikrodis Automobilių Reikmenys

€0.74

-30%

€1.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Papuošalai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Papuošalai.

Aprašymas:

Savybės:

Iš aukštos kokybės medžiagų,

Automobilių Laikrodžiai yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir frp medžiagos. Jis yra patvarus ir neblunka, atsparus smūgiams, anti-vibracijos ir patvarus.

Lengva įdiegti

Automobilio žiūrėti su 3 m pasta galite ne tik klijuoti į automobilį, bet taip pat gali būti klijuojama bet kurioje vietoje norite, tokios kaip "office", workbench ar spintelę.

Super patogumas

Tai ventiliuojamoji automobilių žiūrėti leidžia jums žinoti savo vairavimo metu be žiūri į savo laikrodį arba mobiliojo telefono, dėl saugesnio vairavimo patirtį.

Mados stilius

Automobilių laikrodžiai yra skirtos su paprasta kvadrato formos ir vienos spalvos, kuri yra minimalistinis ir madingi papuošalai jūsų automobilį. Jūs galite pasirinkti keturių spalvų, įskaitant žalia, raudona, juoda ir balta.

Nešiojamieji

Į 1.89 * 1.26 * 0.31 " automobilių žiūrėti mini-dydis ir lengvas, kuri yra patogi vartotojams. Jis yra nešiojamas ir kompaktiškas.

Techniniai duomenys:

Funkcijos:

Tipas: Automobilių Žiūrėti

Kiekis: vonios rankšluostį, 1 vnt

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + FRP

Spalva: Žalia / Raudona / Juoda / Balta

Baterijos: 1 mygtuką KOMPIUTERIO baterija (yra komplekte)

Dydis: 4.8 * 3.2 * 0.8 cm / 1.89 * 1.26 * 0.31 " (L * W * H)

Grynasis Svoris: 35g / 1.23 oz

Pakuotė:

1 * automobilinis laikrodis

1 * lipdukas

1 * pakuotės dėžutė

Pagrindinė medžiaga cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijantis Plienas + FRP
dydis 4.8 * 3.2 * 0.8 cm / 1.89 * 1.26 * 0.31 '' (L * W * H)
Tipas Automobilių Žiūrėti

Panašūs produktai