Super Stiprus Magnetinis pavadinimas ženklelis Magnetinio Vardo Žymą Turėtojų 2 Turas Premium Stiprumo Neodimio Magnetai+Metalo Plokštė+ Lipdukas

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magnetinės Medžiagos, Namų Tobulinimas, Pigūs Magnetinės Medžiagos, , Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Magnetinės Medžiagos.

Dydis;F42*13mm su 3 magnetas +1 metalo palte

Ne daugiau aštrių smeigtukai ir skyles. Ne skyles savo patrauklus, striukės ar marškiniai ir jokių skylių į tave. Saugus jūsų vardas/Badge, arba 2-way juostos, putų ant nerūdijančio plieno plokštelės plastiko plokštės virsta į marškinių ar švarko ir magnetai saugiai laikykite prisijunkite vietoje, Idealiai tinka kasdieniniam naudojimui biure, ar specialius renginius, konferencijas, susitikimus ir už šalys

Jūsų paieškos profesinės vardai buvo sėkminga!

Kai jūs perkate, iLP pavadinimas ženklelius su dvigubo magnetas ir pin įrašą, jums bus sužavėtas aukšta kokybė ir patrauklus dizainas, pagamintas iš matinio aliuminio.

Pavadinimas žyma yra lengvas, gerai jaučiasi ir puikiai tinka su bet kokios aprangos. Ar proga yra elegantiškas, platus laisvalaikio ar verslo. Dydis maždaug.

Mes pasirinkome, mūsų dėmesys skiriamas funkcionalumui.

Dirželio vardo žymas, yra lengva visiems į imtis išjungti ir intuicija. Ir kas nežino, tai: vardo žymas, yra visada negerai, arba pakabinti ant galvos. Ne čia.

Užsisakykite greitai ir saugiai, ir tada mes linkime jums daug įdomus su savo iLP pavadinimas ženkliukai!

Formos BARAS
Su Skylėmis No
Composite Neodimio Magnetas
Prekės Pavadinimas PTSNET
Tipas Solenoido
Prašymas Pramonės Magnetas

Panašūs produktai